Survivor Yasin-Barış Kavgası’nın Acısı Acun’un Cebinden Çıktı!

Survivor Yasin-Barış Kavgası’nın Acısı Acun’un Cebinden Çıktı!

TV 8 ekranlarının en sevilen yarışma programı Survivor, ada koşullarının sertliği sebebiyle zaman zaman oldukça gergin anlara sahne olabiliyor. Geçtiğimiz bölümlerde Survivor yarışmacıları olan Yasin ile Barış arasındaki bir kavgada böyleydi. Ancak kavganın şiddeti, programın RTÜK’ün radarına takılmasına sebep oldu. TV 8 çok büyük bir para cezasına çarptırıldı. Zararı ödeyen ise Acun Ilıcalı oldu! İşte detaylar!

Yasin ile Barış’ın Kavgasını RTÜK Affetmedi!

Bahsi geçen kavga Survivor’ın 20 Nisan tarihinde ekranlara gelen 52. bölümünde meydana geldi. Herkesi şoke eden o kavga bir ödül oyunu sırasında yaşandı. Oyunun ödülü lüks bir villada konaklamaktı. Oyunun son kısımlarına doğru Mert ile Barış birbiriyle mücadele etmişti. Kazanan taraf ise Mert olmuştu. Oyunu kaybeden Barış ile Yasin ise bunun üzerine tartışmaya başladılar. Sözlü olarak başlayan kavga kısa sürede büyüyünce yumruklar ve küfürler havalarda uçuştu.

Şiddetli kavganın hemen sonrasında Acun Ilıcalı, yarışmacıları oyundan diskalifiye etti. Bununla da kalmayıp sonrasında kavgaya karışan iki yarışmacıya 3 ödül oyununda kazanılan ödüllerden faydalanamama cezası verdi. Ancak cezalar bununla sınırlı kalmadı. İşin içine RTÜK de girdi!

Acun Ilıcalı: 10 Milyon TL Ceza Ödedim

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Survivor 52. bölümde yaşanan kavga anlarını yayınladıkları için TV 8’e oldukça büyük bir ceza kesti. Bu durum Acun Ilıcalı’nın bazı eski ifadelerini yeniden gündeme getirdi. Ünlü sunucu, Survivor sebebiyle RTÜK’e defalarca yüksek meblağlarda cezalar ödediğini dile getirmişti. Bu cezaların biri ise tam 10 milyon TL idi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.