Hekimoğlu Zeynep ve Emre aşkı! Hekimoğlu 23. yeni bölüm izle

Hekimoğlu 23. bölümü ile ekran yolculuğuna devam ediyor. Hekimoğlu 23. bölümü yayınlandı. Emre, Zeynep’e aşkını ilan etti! Zeynep ve Emre aşkına Ateş ne tepki verecek? Ateş’in yeni hastası kim olacak? Hekimoğlu 23. bölümüyle ilgili merak edilenler…

Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi Hekimoğlu heyecan ve eğlenceyi birlikte sunmaya devam ediyor. Salı akşamları yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkan Hekimoğlu, özgün konularıyla beğeni kazanıyor. Hekimoğlu 23. bölümü izleyenler birbirinden eğlenceli anlara tanıklık ettiler. Ateş, yeni hastasını tedavi etmemek için yoğun çaba göstermiştir. Hastasının kendisini takip ettiğine inanmaktadır. Ateş’in üniversiteden beri en yakın arkadaşı olan Orhan, inadını kırmayı başarır. Fakat, olaylar Orhan’ın tahmin ettiğinden farklı şekillerde ilerleme göstermiştir. Hekimoğlu 23. bölümü ile izleyiciyle buluştu. Ateş, eski karısı Selin’in yeniden ortaya çıkmasıyla darmaduman olmuştu. Duygularını yansıtmakta zorluk yaşadığı ve gizlemeyi tercih ettiği için kimse değişimi fark edememişti. Orhan, Ateş’in yaşadıklarını anlamlardırmaya çalışıyordu.

İpek, Ateş ile hiçbir zaman birlikte olamayacaklarını kabullenmişti. Ateş’i hastane içerisinde kontrol altında tutma girişimleri ise sürekli olarak geri tepiyordu. Ateş’in çok başarılı bir doktor olduğunu kabullenen İpek, onu hasta iletişimi konusunda uyarıyordu. Bu esnada Zeynep ve Emre arasında da yeni gelişmeler meydana gelmeye başladı. Zeynep, Emre’yi tanıdıkça onun özel bir insan olduğunu görmeye başladı. Emre’yi zengin bir züppe olarak görmekten vazgeçmesi duygularının şekillenmesine olanak sağlamıştı. Emre, Zeynep’i gördüğü andan itibaren çok beğeniyordu. Rekabet içerisinde olduklarından dolayı duygularını bastırma yoluna gitmişti. Birlikte zaman geçirmeye başlayan Emre ve Zeynep, hiç beklemedikleri duyguların kontrolü altına girmişti. Emre, Zeynep’in evine giderek ona ne hissettiğini sordu. Zeynep’in tepkisi ise yeni bir aşkın ilk kıvılcımlarının çakmasını sağladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.