Aybüke Pusat'tan bomba itiraf! Sahte hesap açıp stalk mu yapıyor?

Sosyal medya artık herkesin hayatına yön veriyor. Oyuncu Aybüke Pusat sosyal medyada yaptıklarıyla pes dedirtti. Ünlü oyuncu Aybüke Pusat yine bir sosyal medya sitesi Youtube'da katıldığı programda bomba gibi itiraflar yaptı. İbrahim Selim ile Bu Gece programına katılan Aybüke Pusat'tan bomba stalk açıklamaları geldi. Aybüke Pusat kimdir merak edenler için tüm detaylar..

Oyuncu Aybüke Pusat, sosyal medyada sahte hesapları olduğunu itiraf etti. "O kadar büyük bir 'stalk'çuyum ki sahte hesaplarla herkesi takibe alıp hiçbir ayrıntıyı kaçırmıyorum. O yüzden çok fazla şey yakalıyorum. Ama artık o kadar ciddiye almıyorum. Eğleniyorum" dedi. Youtube'da 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına katılan Aybüke Pusat, Halide Edip Adıvar'ı oynamak istediğini söyledi. Oyuncu "Onun bir romanındaki bir kadın da olur. O dönemde yazılmış edebi eserleri çok seviyorum" dedi.

AYBÜKE PUSAT'IN BOMBA AÇIKLAMALARINDAN ÖNE ÇIKANLAR
Kurşun döktürmeyi seviyorum. Evde toplanıp 15 kişi çarşafın altına giriyoruz, annem döküyor.Hiç ulaşamayacağım birine büyük bir şey hissedip aşırı uyuyarak depresyona girmiştim.Dizilerde sürekli ağladığım için kendimi rüyalarda ağlarken görüyorum.En sık aldığım iltifat "Ekrandakinden daha güzelmişsiniz".Seksist olmayan küfürler ediyorum. Ağzıma oturan, minicik, tatlı küfürler var.

AYBÜKE PUSAT KİMDİR?
Aybüke Pusat, (d. 25 Şubat 1995, Ankara) Türk dizi oyuncusudur. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Bale Bölümünden mezundur. Daha sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümüne devam etmiştir. 2014 yılında Miss Turkey yarışmasında üçüncü olmuştur. İlk rol aldığı yapım olan Medcezir dizisinde Elif karakteriyle televizyon kariyerine başlamıştır. Daha sonra O Hayat Benim ve Familya dizilerinde rol almıştır. 2017 yılında Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç ve Mehmet Özgür ile birlikte Söz dizisinde rol almıştır.

Anahtar Kelimeler:
MagazinAybüke Pusat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.