İzdivaç ünlü gelin adayı Hanife Gürdal giydiği elbise ile bomba etkisi yaptı!

Katıldığı izdivaç programlarıyla tanınan ve bu ününü sosyal medyaya taşımayı başaran gelin adayı Hanife paylaşımlarıyla bile haber olabiliyor. Hanife Gürdal instagram hesabından yaptığı son paylaşımla takipçilerinden değişik yorumlar aldı. Eskiden kapalı olan Hanife açıldıktan sonrada paylaşımlarına hız vermişti. İşte detaylar..

Bir döneme damga vuran izdivaç programlarıyla tanınan Hanife Gürdal sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Gelin adayı Hanife köyünde göbek üstü giyip poz verince eleştiri oklarının hedefi oldu.

Bir zamanların popüler gelin adayı Hanife Gürdal sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Sosyal paylaşım platformu Instagram üzerinden yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Hanife Gürdal başörtüsünü çıkarınca eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Geçtiğimiz günlerde giydiği korse ile dalga konusu olan Hanife şimdi de göbek üstü kazak giydiği için eleştirildi. Köyünde verdiği pozlarla dikkat çeken Hanife'ye yorum yağdı.

Hanife'ye takipçileri göbeği göründüğü için olumsuz yorumlar yaparak "Hiç yakışmamış" dedi.

Bazı takipçileri ise üstünün kısa altının uzun kaldığını söyleyerek Hanife'yi güzel giyinememekle suçladı.

Bir takipçisi ise Hanife'ye "Kapalı halin daha güzeldi abla neden açıldın ahiretini neden yaktın, bir hiç uğruna o kadar umreye gittin geldin yazık günah değil mi?" diyerek tepkisini gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.