Exxen'in aylık ücretinin kaç lira olacağı merak ediliyordu! Acun Ilıcalı Exxen abonelik fiyatını açıkladı

Son günlerde çokça konuşulan bir konuda Acun Ilıcalı'nın yeni girişimi olarak hayata geçirdiği dijital platform Exxen'de hangi içeriklerin olacağı ve aylık ücretin ne kadar olacağı konusunda yapılan çeşitli değerlendirmelerdi. Acun Ilıcalı'nın Youtube içerik üreticilerinin ağırlıklı olduğu bir platform izlenimi veren girişimi Exxen'in aylık ücreti belli oldu. İşte detaylar..

Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ocak ayında izleyicisiyle buluşturacağı Exxen platformunun aylık ücretinin 9.90 TL olacağını söyledi.

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, Netflix'e rakip olmak için Exxen adını verdiği bir platform kurdu. Ilıcalı'nın ocak ayında yayın hayatına başlayacak olan platformunda birçok dizi ve yarışma olacak. Platformun yayın ücreti de belli oldu.

EXXEN AYLIK 9.90 TL
Platformundaki içerikler için 900 milyon TL harcayan Ilıcalı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Exxen'in aylık ücretinin 9.90 olacağını ilk 1 hafta da ücretsiz olacağının müjdesini verdi.

EXXEN'DE HANGİ İÇERİKLER OLACAK?
Exxen'de Hasan Can Kaya, Tolga Çevik, Zeynep Bastık, Enis Arıkan ve Orkun Işıtmak, Anıl Tetik, Toygan Avanoğlu, Ege Kökenli Alper Rende ve Gökhan Çınar gibi ünlü isimler yer alacak. Platformda Sihirli Annem, Şeref Bey, Öğrenci Evi, Hükümsüz, Vahşi Şeyler ve İşte Bu Benim Masalım gibi yeni çekilen diziler de yer alacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.