Baraj 11. bölüm Tarık’a ne olacak? Baraj 11. yeni bölüm izle

Baraj yeni bölümü ile gerilimin seviyesi artmaya devam ediyor. Baraj 11. bölümü nefes kesmeyi başardı. Baraj 11. bölümünde Nehir kimi seçecek? Tarık’ın başına neler gelecek? Fulya’nın tuzağı ortaya çıkacak mı? Nermin ve Ayşe kimden kaçıyor? Baraj 11. bölümüyle ilgili merak edilenler…

FOX TV ekranında izleyici karşısına çıkan Baraj dizisi heyecan dolu anlar sunmaya devam ediyor. Salı akşamları yeni bölümleri yayınlanan dizi, sımsıcak ve gerilim yüklü bir aşk hikayesini ekrana taşıyor. Nehir, Nazım ve Tarık arasında kalıyor. İkisini de farklı şekillerde seven Nehir, kimin yanında kalması gerektiğini düşünmeye başlıyor. Tarık’a güvenerek bir oyun başlatan Nazım ise hayatının pişmanlığını yaşıyor. Zengin, çapkın ve yakışıklı bir erkek olan Tarık, bugüne kadar isteği her kadını elde etmiştir. Nazım’a yardım etmek için Nehir’e kendisini farklı tanıtır. Zaman içerisinde Nehir’e aşık olan Tarık olayların karışmasına neden olacaktır.

Baraj 11. bölümü ile izleyiciyle buluştu. Nehir, Fulya’nın hamile olduğunu öğrenmiştir. Tarık’ın seçimini yaptığına inanan Nehir, çareyi Nazım’ın yanında yer almakta bulur. Nehir’i bırakmamaya kararlı olan Nazım ise nedenlere değil, sonuçlara odaklanarak hareket etmektedir. Nehir, Nazım’ın ne kadar iyi bir insan olduğunu anlamıştır. Öfkesinin altında yatan sıcak kalbi keşfetmeyi başarmıştır. Nazım ve Nehir kaza geçirirler. Bu durum Nehir’in Nazım’ın evine sığınmasına neden olmuştur. Nazım’ın eski eşi Nermin, kızını da alarak kapısına gelir. Nermin’in geçmişte Nazım’ı aldattığını bilmeyen Nehir çok şaşırır. Ayşe ile kısa süre içerisinde anlaşmaya başlar. Fulya, Tarık ile birlikte İstanbul’a gitmek ve Baraj’ı geride bırakmak istemektedir. Bu esnada Fulya’nın hamileliğini başka birisi daha duyar. Tarık, öfke ile hareket ederek hiç yapmayacağı bir hamlede bulunur. Tarık için zor günler devam etmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.