Masumlar Apartmanı İnci neden korkuyor? Masumlar Apartmanı 7. yeni bölüm izle

TRT 1 ekranında izleyici karşısına çıkan Masumlar Apartmanı beğeni toplamaya devam ediyor. Psikolojik gerilim türünde ilerleyen Masumlar Apartmanı 7. bölümü ile ekrana geldi. Masumlar Apartmanı 7. bölümünde İnci ve Han neler yaşayacaklar? Safiye’nin sırları açığa çıkıyor! 

Yeni sezonun en iddialı dizisi olarak gösterilen Masumlar Apartmanı gerilim dolu bölümleriyle nefes kesmeye devam ediyor. Gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı dizi izleyicilerin ekran başında duygusal anlar yaşamasına neden oluyor. Han’ın ailesine bağlı şekilde yaşadığı hayatına İnci’nin dahil olmasıyla birlikte olaylar başlıyor. Her bir ayrı travmalara sahip olan Han, Safiye ve Gülben aynı evin içerisinde hayatlarını sürdürmeye çalışıyor. Evin içindeki en baskın karakterin Safiye olduğu görülüyor. Safiye, temizliğe büyük önem verdiği için kardeşlerinin ve babasının hayatını cehenneme çeviriyor. Annelerini küçük yaşta kaybetmelerine rağmen; onun yüzünden yaşadıkları travmalar benliklerine kazınıyor.

Masumlar Apartmanı 7. bölümü izleyenler açısından İnci’nin yaşadıkları dramatik şekilde karşılandı. İnci, Han’ı görür görmez aşık olmuştur. Han’ın evlilik teklifini büyük bir sevinçle karşılayan İnci, hiç beklemediği olayların içerisine dahil olur. Safiye ve Gülben’e karşı anlayışla yaklaşmaya çalışsa da beklediği karşılığı göremez. Han’ın da ailesine karşı takındığı korumacı tavır nedeniyle zorluklar yaşamaktadır. Safiye, İnci’nin evden gitmesini istemektedir. İnci’yi evlerinin içerisine giren bir düşman olarak kabul etmektedir. Bu yüzden dokunduğu her yeri defalarca temizleyerek kendini rahatlatmaya çalışır. İnci, Safiye’nin tedavi görmesi gerektiğini Han ile konuşmaya çalışır. Masumlar Apartmanı 7. bölümünde Gülben’in ilk kez ablasına karşı sesini yükselttiğini ve haklarını koruduğunu görüyoruz. Safiye’de kardeşinin tepkisinden çok etkileniyor. Evdeki gücünün azaldığına inanmaya başlıyor. Hikmet’in İnci’ye olan sevgisi ve desteği de kontrolden çıkmasına neden oluyor. İnci, aynı evin içerisinde yaşadığı insanların sert tepkilerine aşkı için göğüs geriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.