Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 169. yeni bölüm izle! Alpaslan’ın yeni planı…

ATV ekranında izleyiciyle buluşan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dikkat çekmeye devam ediyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 169. bölümü ile ekrana geldi. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 169. bölümünde Alpaslan ne yapacak? Hızır ve Yaman arasında neler olacak? İşte yanıtlar…

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Salı akşamları yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Hızır Çakırbeyli ve bağlı olduğu masadaki mafya babalarının hikayesinin anlatıldığı dizi yüksek reyting oranlarına sahip bulunuyor. Çakırbeyli ailesinin içerisinde yaşananlar ve mafyadaki yükseliş hikayesi başarılı şekilde anlatılıyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 169. bölümü yayınlandı. Hızır ve yiğeni Alpaslan arasındaki çatışma, ayrılık ile sonuçlandı. Hızır, Alpaslan’ı yaptığı hatalar nedeniyle defalarca affetmiştir. Ağabeyinin emaneti olarak gördüğü yiğenine karşı ayrı bir zaafı bulunmaktadır. Alpaslan’ın son yaptıkları ise Hızır’ın öfkesi ile karşılaşmasına neden olur. Alpaslan’ı aileden kovan Hızır, bugünden itibaren yalnız olduğunu söyler. Alpaslan, çıktığı yoldan dönmemeye kararlıdır. Çevresine yeni insanlar alarak güçlenmeye karar verir. İlk olarak Kubilay’ı yanına alır. Kubilay’ın fedaisi olarak yanında yer almaya başlaması Alpaslan’ın işlerini kolaylaştıracaktır.

Haşmet ve Yaman arasındaki gerilim de artmaya başlamıştır. Yaman, mafya dünyasının içerisine bomba gibi bir giriş yapmıştır. Kimseden korkusu olmayan ve herkesi tehdit eden Yaman, kısa süre içerisinde önemli düşmanlar edinmiştir. Haşmet, Yaman’ın ölmesini istemektedir. Hızır ile bu konu hakkında görüşerek ondan destek bekler. Hızır da Yaman’ın varlığından ve tehditlerinden sıkılmaya başlamıştır. Yaman’ı bir gecede ortadan kaldırmak için harekete geçerler. Yaman da bu esnada boş durmamaktadır. Ceylan, ablasından yadigar kalan yiğeni Alpaslan ile konuşmaya çalışır. Alpaslan’ın çok tehlikeli bir oyun oynadığına dikkat çeker. Hızır ve Alpaslan arasındaki husumeti sonlandırmak için plan yapmaya başlamıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.