Yasak Elma 82. bölüm Halit’in planı nedir? Yasak Elma 82. yeni bölüm izle

Yasak Elma entrika ve gerilim dolu bölümleriyle nefes kesmeye devam ediyor. İlgiyle takip edilen Yasak Elma 82. bölümü ile izleyiciyle buluştu. Yasak Elma 82. bölümünde Halit’in intikam planı nedir? Şahika, Halit’e neden yardım ediyor? Ender, Yıldız’a yardım edecek mi? İşte yanıtlar…

FOX TV ekranında izleyici karşısına çıkan Yasak Elma yeni bölümleriyle beğeni kazanmaya devam ediyor. Yeni sezonda oyuncu kadrosunu güçlendiren dizi, entrikanın seviyesini artıyor. Pazartesi akşamları izleyiciyle buluşan Yasak Elma 82. bölümü ile dikkat çekti. Halit ve Yıldız’ın düğün hazırlıkları devam etmektedir. Kerim’e karşı duygular beslemesine rağmen Halit ile evlenmeyi kabul eden Yıldız, büyük bir ikilem içerisindedir. Halit’in kendisini mutlu edeceğine inanmak ister. Bu esnada Kerim de boş durmaz ve Yıldız’ı evlilikten vazgeçirmeye çalışır. Diğer yandan Kerim ve Yıldız’ın hiç aklına gelmeyen gelişmeler yaşanmaktadır. Halit, Yıldız ve Kerim ilişkisini öğrenmiştir. Bu nedenle evlenmekten vazgeçmiştir. Bu durumu Yıldız’a söylemez, planlar yapmaya başlar. Yıldız’a ihanetinin bedelini en ağır şekilde ödetmek istemektedir. Düğün günü yaklaşırken Ender devreye girer. Halit’in Yıldız ile evlenmeyeceğini adı gibi bilen Ender, Yıldız cephesinde neler olduğunu öğrenmek için ona yaklaşır. Ender’in Kaya konusunda kendisine kızgın olduğunu düşünen Yıldız, onu karşısında görünce çok şaşırır ve mutlu olur. Ender’e karşı içten bir sevgi beslemektedir. Şahika da boş durmaz ve Halit’e destek olmaya başlar. Yıldız’ı gizlice takip ettirerek onun Kerim ile olan görüntülerini elde eder. Halit’e görüntüleri vermeyi teklif eder. Yalnız bunun için tek bir şartı vardır. Halit’in yeniden zengin bir adam olması Şahika’nın iştahının artmasına neden olmuştur. Onu yeniden elde etmenin planlarını yapmaya çoktan başlamıştır. Halit’i ağına çekmek için adım adım ilerlemektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.