Survivor 52. Bölüm İzle! Yasin-Barış Kavgası Diskalifiyeyle Mi Sonuçlanacak?

Survivor 52. Bölüm İzle! Yasin-Barış Kavgası Diskalifiyeyle Mi Sonuçlanacak?

TV 8 ekranlarından izleyicilerle buluşan Survivor 2020 yeni bölümünde de heyecan bolca yer alıyor gibi görülüyor. Televizyon sektörünün büyük zorluklar yaşamakta olduğu bu dönemlerde reytinglerdeki başarısından yola çıkarak coronavirüs salgınından karlı çıkan tek televizyon yapımının Survivor olduğu söylenebilir. Bu akşamki bölümde de her zamanki gibi izleyicileri ekranları başına kilitleyecek birçok olay yaşanacak. Peki Survivor 2020 52. Bölüm nereden izleyebilirim? Bu sorunun cevabını öğrenmek ve Survivor 52. Bölüm tek part izlemek için haberimizi okumaya devam edin.

Survivor 52. Bölüm Ne Zaman?

TV 8 ekranlarının vazgeçilmez yarışma programı her zamanki gibi heyecan dolu bir bölümle bu akşam saat 20.00’da izleyicilerin karşısına çıkacak. Sevilen programı Survivor 52. Bölüm canlı izle bağlantısına tıklayarak kesintisiz izlemeniz mümkün.

Yasin ve Barış Arasında Büyük Kavga! Diskalifiye Mi Olacaklar?

Bu akşam yayınlanacak olan bölümde bir ödül oyunu gerçekleştirilecek. Oyunun ödülü ise anlaşıldığı kadarıyla oldukça büyük ve önemli. Haliyle bu da mücadelenin iyice kızışmasına yol açıyor ve tartışmaların çıkması için uygun ortam yaratıyor. Fragmanlardan görüldüğü kadarıyla bu akşamki bölümde de tam bu olay gerçekleşecek. Tartışmanın tarafları ise Yasin ve Barış! İşte kavganın yaşandığı anların da yer aldığı Survivor 52. Bölüm fragmanı:

Ödül oyunu sırasında Yasin ve Barış arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavga halini alacak. Acun Ilıcalı’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda da kavgaya dair ipuçları görmek mümkün. İddialar ise kavganın kahramanları olan Yasin ve Barış ikilisinden birinin diskalifiye edileceği! Henüz bu konuda herhangi bir açıklama yapılmış değil. Peki Survivor’da hangi isim diskalifiye edilecek? Hepsi ve daha fazlası bu akşam TV 8 ekranlarında yer alacak Survivor 52. Bölüm’de!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.