ŞOK İDDİA! Buket Aydın Ekranlara Geri Mi Dönecek?

ŞOK İDDİA! Buket Aydın Ekranlara Geri Mi Dönecek?

Yaklaşık 2 yıldır Kanal D Haber Dairesi Başkanı olarak görev yapan ve aynı zamanda Kanal D Ana Haber bülteninin sunuculuğunu gerçekleştiren Buket Aydın, geçtiğimiz günlerde ani bir kararla istifa etmiş ve Kanal D’yi bünyesinde barındıran Demirören Medya Grubu’yla yollarını tamamen ayırdığını açıklamıştı. Başarılı sunucunun bu ani kararına bazı kişiler anlam veremezken bazı kişiler ise ünlü sunucunun son zamanlarda kendisine yöneltilen bazı ağır eleştiriler sebebiyle bu kararı aldığını öne sürüyor. Ancak şimdiyse ortaya çok şaşırtacak bir iddia atıldı. Peki Buket Aydın ekranlara geri mi dönecek? Buket Aydın hangi kanala geçecek? İşte detaylar!

Medya Grubunun Başına Mı Geçecek?

Sunuculuğunu yaptığı Kanal D Ana Haber Bülteni’nin adeta simgesi haline gelen Buket Aydın ayrılık haberiyle sevenlerini üzmüştü. Ünlü sunucu, "Yaşadığım yorgunluk beni ve ailemi yıpratmış durumda" sözleriyle ayrılık kararının arkasındaki sebebi belirtmişti. Ortaya atılan bazı iddialar ise ayrılık kararının arkasında farklı sebepler olduğuna ve Buket Aydın’ın ekranlara geri dönebileceğine işaret ediyor. İddialara göre Belçikalı bir grup medya alanında ülkemize bir yatırım yapacak ve grubun başına ise deneyimli sunucu Buket Aydın getirilecek.

Buket Aydın Ekranlara Geri Mi Dönüyor?

Kanal D’deki görevinden ani bir kararla ayrılan Buket Aydın hakkında çeşitli iddialar bulunuyor. Bunların en dikkat çekeni ise Belçikalı bir medya grubunun ülkemizde yapacağı yatırımın başında yer alacağı konusunda. Star Gazetesi yazarı Ersoy Dede de sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda Buket Aydın hakkındaki bu iddiaları değerlendirdi. Ersoy Dede, iddialar hakkında “Senelerdir yaptığı her işin hakkını veren Buket Aydın‘ın izleyicilerini fazla bekletmeyeceğini sanıyorum .. Yeni yayın döneminde, bomba gibi bir projede izleyeceğiz.. Merakla bekliyoruz..” sözlerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.