Show TV’den Sürpriz Karar! Çukur Final Mi Yapacak?

Show TV’den Sürpriz Karar! Çukur Final Mi Yapacak?

Dizi sektörü hala coronavirüs darbesinin oluşturduğu yaraları kapatmaya çalışıyor. Bazı diziler konsept değiştirerek ekranlarda kalmaya devam etse de birçok dizi için bu henüz mümkün değil. Birçok yüksek bütçeli dizinin yapımcıları da bu sebeple risk almak istemiyor ve dizileri erken finale götürüyor. Geçtiğimiz haftalarda birçok dizinin akıbeti büyük oranda belli olunca gözler Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Çukur’a yönelmişti. Show TV’den gerekli açıklama sonunda yapıldı. Peki Çukur final mi yapacak? Çukur yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar!

Çukur’un Geleceği Belli Oldu!

Coronavirüs salgını sebebiyle hayatımızın her alanında çeşitli kurallara uymaya başladık. Bunların başında da sosyal mesafe kuralı geliyor. Hal böyle olunca dizi çekimleri yapmak da imkansıza yakın bir hale geliyor. Çukur dizisi de coronavirüse yenik düşüp seti kapatma kararı alan dizilerden biri olmuştu. Şimdiyse Çukur hayranlarının beklediği haber geldi ve ortadaki belirsizlik hali kalkmış oldu.

Çukur Dizisi Final Mi Yapacak!

Show TV, Çukur izleyicilerinin beklediği haberi sonunda verdi. Ay Yapım, coronavirüs salgını sebebiyle daha fazla risk almayarak diziyi erken sezon finaline götürmeye karar verdi. Bu haber bazılarını üzse de dizinin eski kalitesiyle ekranlara gelebilmesi için gerekli bir adım. Şimdiyse akıllarda “Çukur yeni sezon ne zaman yayınlanacak?” sorusu yer alıyor. Bu sorunun cevabı ise şimdilik Eylül ayı.

Evden Çekim Çukur’a Yaramadı

Bilindiği üzere bazı diziler konseptlerini evden çekim yapacak şekilde düzenlemişti. Bunu geçtiğimiz haftalarda Çukur dizisi de denedi. Ancak oyuncuların evlerinden çekilerek hazırlanan yeni bölüm izleyicilerden pek de olumlu yorumlar alamadı. Her bölümünde aksiyonun dorukta olduğu Çukur dizisinin evden çekilen bölümü diğer bölümlerin yanında biraz sönük kalmıştı. Durumu fark edip yorumları dikkate alan Ay Yapım da diziyi bu şekilde devam ettirmek yerine erken sezon finaline götürmeye karar verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.