Mucize Doktor’un Ali’si Taner Ölmez, Oyunculuğa Bu Yüzden Başlamış!

Mucize Doktor’un Ali’si Taner Ölmez, Oyunculuğa Bu Yüzden Başlamış!

FOX TV’de yayınlanan Mucize Doktor, son zamanların en çok izlenen dizilerinden biri. Kore yapımı bir diziden uyarlanan Mucize Doktor, sıra dışı konusuyla ilgi çekiyor. Dizinin başrolünde yer alan Taner Ölmez ise Ali Vefa karakteriyle izleyicileri zaman zaman duygulandırıyor zaman zaman ise güldürüyor. Ancak Taner Ölmez’in bu rolde oldukça başarılı olduğu tüm izleyiciler tarafından kabul edilecektir. Başarılı oyuncunun adeta yıldızının parladığı dizi denilebilir. Peki Taner Ölmez oyunculuğa nasıl başladı? Dizinin ve oyuncunun hayranlarının çok merak ettiği bu soru, Taner Ölmez’in konuk olarak katıldığı Senaryo Sohbetleri isimli programda cevaplandırıldı. İşte detaylar!

Hayranlarından 1200 Civarında Soru Gelmiş!

Oyunculuk dünyasından önemli isimlerin konuk edildiği ve coronavirüs salgını döneminde büyük ilgiyle takip edilen Senaryo Sohbetleri isimli program Bora Talat Oyacı tarafından hazırlanıp sunuluyor. YouTube üzerinden yayınlanan programın son konuğu ise Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı Ali Vefa karakteriyle çok sevilen ve ününe ün katan Taner Ölmez idi. Aynı zamanda bu bölüm, programın en çok ilgi çeken bölümlerinden biriydi. Bora Talat Oyacı, oyuncuya hayranlarından 1200’den fazla soru geldiğini dile getirdi. Sorulardan birisi ise başarılı oyuncunun, oyuncu olmaya nasıl karar verdiği ile ilgiliydi. İşte Taner Ölmez’in katıldığı o program:

İşte Taner Ölmez’in İlginç Oyunculuğa Başlama Hikayesi!

Taner Ölmez, birçok kişinin aksine oyunculuğun çocukluk hayali olmadığını dile getirdi. Sonrasında ise orta okul zamanlarında okul gezisi olarak bir şehir tiyatrosuna gittiklerini dile getirdi. Ancak Taner Ölmez, izlediği tiyatro gösterisini beğenmemiş ve gezide yanlarında olan rehberlik öğretmenine bu durumu anlatmış. İçindeki oyunculuk aşkının ilk kıvılcımı ise işte tam o gün ortaya çıkmış. Taner Ölmez, oyunculuk hayallerinin başladığı o anları şu sözlerle anlatıyor:

“Bir gün orta okulda İETT otobüsü geldi, bizi aldı ve Şehir Tiyatrosu’nda oyuna götürdü. İzlediğim şeyin sanki daha iyisi olabilir gibi geldi. İzlerken bunları düşündüm. Yanımda rehberlik hocası oturuyor. Ona dedim ki, ‘Bence yanlış oynuyorlar. Gerçek oynamıyorlar.’ O gün içime bir ateş düşmüş. Sonrasında üstüne gitme, araştırma, uğraşma ve bu günler.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.