Mucize Doktor Ne Zaman Başlayacak? Beklenen Açıklama Geldi!

Mucize Doktor Ne Zaman Başlayacak? Beklenen Açıklama Geldi!

Coronavirüs salgını sebebiyle dizi sektörü bir dönem deyimin tam anlamıyla “kepenkleri indirmiş” durumdaydı. FOX TV’de yayınlanan ve çok sevilen Mucize Doktor dizisi de salgının olumsuz etkilerinden nasibini alan yapımlardan biriydi. Ancak salgının yayılma hızının düşmesiyle yavaş yavaş başlayan normalleşme süreci, dizi sektörünü de yeniden canlandırıyor. Bazı dizilerin çekimleri şimdiden ciddi tedbirler alarak yapılmaya başlandı bile. Peki Mucize Doktor ne zaman başlayacak? Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman? FOX TV’nin sevilen dizisinin hayranları tarafından oldukça merak edilen bu soruların cevabı sonunda geldi. İşte detaylar!

Mucize Doktor Ne Zaman Başlayacak?

Bazı diziler ve programlar, coronavirüsün olumsuz etkilerinden yavaş yavaş sıyrılıyor. Çok sıkı tedbirler alınarak bazı dizilerin çekimleri yapılabilmekte. Örneğin 65 yaş üstü oyunculara fazla sahne verilmiyor, setlerde aynı anda çok fazla kişinin yan yana bulunmasının önüne geçiliyor. Bazı dizilerse tamamen konsept değiştirip çekimleri evden yapmaya başladı. Peki çekimleri hastane ortamında yapılan Mucize Doktor’da durum ne? Mucize Doktor ne zaman başlayacak? Bu sorular çok merak ediliyor ancak yapımcılardan herhangi bir açıklama gelmiş değil. Beklenen açıklama ise şaşırtıcı şekilde dizinin oyuncularından geldi.

Beklenen Bilgiler Oyunculardan Geldi!

FOX TV’nin ilgiyle takip edilen yapımı Mucize Doktor’un yeni bölümlerinin ne zaman ekranlara döneceği hakkında yapımcılar tarafından yapılmış herhangi bir açıklama bulunmuyor. Ancak dizide Doktor Adil karakterini canlandıran Reha Özcan ile Kıvılcım karakterine hayat veren Özge Özder, dizinin hayranları tarafından çok merak edilen bu konuya kısmen açıklama getirdi. Reha Özcan, “Yayınlanan son bölüm sezon finaliydi bence de, çünkü bu saatten sonra ekibin toparlanması çok zor. Ayrıca bu saatten sonra hastanede çekim yapmamız zor, stüdyoya gireceğiz. İyi taraftan bakalım, elimizde bir sürü senaryo olacak. Temmuz – Ağustos aylarında bomba gibi gireriz diye düşünüyorum” sözlerini kullandı. Özge Özder ise Özcan’ın ifadelerini onaylayarak dizinin yaz tatilinden sonra yüksek ihtimalle ikinci sezonuyla ekranlara geleceğini belirtti. Kesin olmamakla birlikte oyunculardan gelen bu açıklamalardan yola çıkarak Mucize Doktor dizisinin bu sezon ekranlara dönmeyeceğini söylemek mümkün.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.