Koronavirüs Hizmetçiler Dizisini Fena Vurdu! Final Mi Yapacak?

Koronavirüs Hizmetçiler Dizisini Fena Vurdu! Final Mi Yapacak?

Kanal D ekranları aracılığıyla izleyicilerle buluşan Hizmetçiler dizisi, yalnızca 3 bölümünü yayınlayabildikten sonra koronavirüs salgını sebebiyle ara vermek zorunda kalmıştı. Bir Meksika dizisinin uyarlaması olan diziye ilgi başlangıçta oldukça büyüktü. Ancak yayınlanan ilk 3 bölüm, yapımcıların istedikleri izleyici rakamlarına ulaşamadı. Dizinin yayınlanan ilk 3 bölümü reyting listelerinde ilk 10’a bile girememişti. Dizinin reytinglerdeki düşüklüğünün üstüne koronavirüs darbesi de eklenince dizinin finale gideceğine dair iddialar kulislerde dolaşmaya başlamıştı. Şimdiyse bu konuda resmi açıklama geldi. Peki Hizmetçiler dizisi final mi yapacak? Hizmetçiler dizisi yeni bölüm ne zaman? İşte dizi severlerin aklındaki bu soruların cevabı!

Hizmetçiler Final Mi Yapıyor?

Oyuncu kadrosunda Algı Eke, Aleyna Solaker, Deniz Baysal Yurtçu, Selen Domaç ve Yiğit Kirazcı gibi isimleri barındıran Hizmetçiler dizisi konusuyla da ilgi çekmişti. Ancak dizi yayınlanmaya başlandıktan sonra bu ilgi kısa sürede söndü. Koronavirüs salgınının dizi sektöründeki olumsuz etkileri ise diziye adeta son darbeyi vurdu. Dizinin yalnızca 3 bölümden sonra final yapacağı hakkında iddialar dolaşmaya başladı. Dizinin yapımcılığını üstlenen Fabrika Yapım ise sonunda bu iddialara biri açıklık getirdi.

Kanal D’nin Cumartesi günkü yayın akışında yer edinen Hizmetçiler dizisi 3 bölümüyle ekranlara geldikten sonra koronavirüs sebebiyle ara vererek sevenlerinin hevesini kursağında bıraktı. Ancak dizinin yapımcılarından gelen haber dizinin sevenlerini daha da üzecek gibi görünüyor. Fabrika Yapım, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Hizmetçiler dizisinin final yaptığına resmen duyurdu. İşte yapılan o açıklama:

“Koronavirüs nedeniyle ekibimizin ve ailelerinin sağlığını gözeterek çekimlerine ara verdiğimiz Hizmetçiler dizimiz için mücbir sebepler yüzünden final kararı aldığımızı üzülerek belirtmek isteriz. Projemiz için emeğini ortaya koyan tüm paydaşlarımıza, oyuncularımıza, teknik ekibimize ve bu zamana kadar gösterdiğiniz ilgi ve destekler için siz sevgili seyircilerimize gönülden teşekkür ederiz. Yeni projelerde görüşmek dileğiyle sevgilerimizle…”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.