Jet Sosyete Finale Gidiyor Ama Önce Büyük Bir Sürprizi Var!

Jet Sosyete Finale Gidiyor Ama Önce Büyük Bir Sürprizi Var!

Yayın hayatına Star TV ekranlarında başlayan Jet Sosyete, sonrasında bir dijital yayın platformu olan puhuTV’ye geçmiş de olsa izleyici kitlesinden ve başarısından pek bir şey kaybetmedi. Gülse Birsel’in yazdığı dizi coronavirüs salgınından bile oldukça az hasarla kurtuldu. Ancak Gülse Birsel geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından sevilen dizinin finale gideceğini duyurmuştu. Peki Jet Sosyete final ne zaman? Jet Sosyete nasıl izleyebilirim? Cevabı haberimizde.

İki Bölüm Art Arda!

İlk sezonu Star TV ekranlarından yayınlanan başarılı yapım sonrasında TV 8’e geçmiş, üçüncü sezonunu ise puhuTV üzerinden izleyicilere sunmuştu. Ancak tüm bu sürece rağmen Türk televizyonlarının en sevilen komedi dizilerinden biri olmayı başardı Jet Sosyete. Dizinin son sezonu coronavirüs salgınıyla birlikte Star TV ekranlarına geri dönmüştü. Ancak şimdi ise final bölümüyle veda edecek. Bu sefer 2 bölüm art arda yayınlamaya karar vererek izleyicilere hoş bir veda sürprizi de yapıyor Jet Sosyete.

Peki Jet Sosyete final bölümü ne zaman? Bu sorunun cevabı ise 22 Nisan Çarşamba akşamı. Dizinin sevenleri bu tarihte final bölümünü Star TV ekranlarından izleme şansına sahip olacak.

Final Bölümü De Evden Çekiliyor!

Coronavirüs salgını sebebiyle tüm diziler ve kanallar ne yapacaklarını bilemezken Jet Sosyete ekibi, evden çekim fikrini ilk ortaya atan dizi olmuştu. Hatta bu durum yabancı basının dahi konusu oldu. Evden çekim yöntemini başarıyla uygulayan ve o bölümleriyle de izleyicileri kahkahalara boğan Jet Sosyete şimdi ise final bölümüyle ekranlara son kez gelecek. Ancak bu bölüm de tamamen evden çekilerek hazırlanacak. Jet Sosyete final bölümü 22 Nisan Çarşamba günü Star TV’de! Diziyi canlı olarak izleyebilmek için Jet Sosyete izle bağlantısına tıklayabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.