Hekimoğlu Dizisinde 2 Önemli Değişiklik! Yeni Oyuncu Ve Dahası…

Hekimoğlu Dizisinde 2 Önemli Değişiklik! Yeni Oyuncu Ve Dahası…

Amerikan yapımı diziler arasında klasik sayılan House M.D.’den uyarlanarak Kanal D ekranlarında yerli izleyiciyle buluşan Hekimoğlu dizisi, izleyicilerden de eleştirmenlerden de oldukça olumlu yorumlar almaya devam ediyor. Dizi hem senaryo hem oyuncu kadrosu anlamında oldukça başarılı. Ancak dizinin hem senaryo hem de oyuncular konusunda bazı değişiklikler yapacağı öğrenildi. Ayrıca sevilen dizinin ne zaman yayınlanmaya yeniden başlayacağı da öğrenildi. Peki Hekimoğlu dizisi ne zaman başlayacak? İşte merak edilen her şey!

Hekimoğlu Dizisi Ne Zaman Ekranlara Dönüyor?

Kanal D’nin sevilen dizisi Hekimoğlu birçok dizinin yapmak zorunda olduğu gibi coronavirüs salgını sebebiyle yayınlara ara vermişti. Yeni başlayan dizi daha ilk bölümlerinden coronavirüs engeliyle karşılaşında dizi severlerin hevesi de kursağında kalmıştı. Ancak dizinin hayranlarının beklediği müjdeli haber geldi! Hekimoğlu dizisi Ramazan Bayramı’ndan sonra yeniden çekimlere başlayacak!

Hekimoğlu’nun Senaristi Değişiyor!

Oyuncu kadrosunda birçok başarılı ismi barındıran Hekimoğlu dizisinin yönetmenlik görevini Hülya Gezer üstlenirken dizinin senaryosu ise yayınlanan ilk 14 bölüm boyunca Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından hazırlanmıştı. Ancak dizinin senarist konusunda değişikliğe gideceği öğrenildi. Yeni senarist ise Neşe Çehiz olacak. Yani Hekimoğlu dizisi 15. Bölümden itibaren dizinin senaryosu Neşe Çehiz’e emanet olacak.

Belçim Bilgin Hekimoğlu Kadrosuna Katıldı!

Hekimoğlu dizisi, ülkemizde ilk coronavirüs vakalarının görünmesiyle birlikte sete çıkmama kararı alan dizilerden biri olmuştu. Yani dizi Mart ayından beri ekranlara çıkamıyor. Dizinin sevenleri sabırsızlıkla yeni bölümleri beklerken güzel haberler ise gelmeye devam ediyor. Şimdiyse Kanal D’nin sevilen dizisine Belçim Bilgin’in katılacağı belli oldu. Başarılı oyuncuyu dizinin 15. Bölümünde izlemek mümkün olacak. Ancak sonraki bölümler için henüz kesin bir açıklama yapılmış değil. Yani Belçim Bilgin’in kalıcı olarak mı yoksa yalnızca konuk oyuncu olarak mı diziye katıldığı bilinmiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.