Hangi Survivor Yarışmacısının Coronavirüs Testi Pozitif Çıktı?

Hangi Survivor Yarışmacısının Coronavirüs Testi Pozitif Çıktı?

Son aylarda dünyanın gündeminden düşmeyen coronavirüs salgını, her ne kadar zirve noktasına ulaşmış gibi görünse de hala oldukça ciddi bir tehdit. Genellikle virüse yakalananların yalnızca sayısını görüyoruz. Ancak ara sıra gelen ünlü isimlerin de virüse yakalandığı haberleri, bu coronavirüs tehditinin ciddiyetini daha net şekilde gözler önüne seriyor. Vakalar yalnızca bazı sayı ve istatistikler olmaktan çıkıyor ve televizyonlardan tanıdığımız ve sevdiğimiz isimlerle birlikte somutlaşıyor. Şimdiyse bir Survivor yarışmacısının coronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Peki hangi Survivor 2020 yarışmacısı coronavirüse yakalandı? İşte detaylar!

Makbule Karabudak’ın Coronavirüs Testi Pozitif Çıktı!

Makbule Karabudak, birkaç ay öncesine kadar TV 8’in favori yarışma programı olan Survivor izleyicisinin ekranlardan izlediği ve severek desteklediği yarışmacılardan biriydi. Ancak kendisi elenmiş ve Survivor’ın çekimlerinin yapıldığı Dominik Cumhuriyeti’ne veda etmişti. Makbule Karabudak, yarışmaya erken veda ettiğinden akıllarda fazla yer edinmemiş olabilir. Ancak kendisi yarışma dışında sağlık çalışanı olarak görev almaktaydı.

“Sahada Aktif Çalışan Bir Sağlıkçı Olarak…”

Survivor’da elenmesinin ardından kısa sürede unutulan Makbule Karabudak, hiç beklenmeyen bir şekilde yeniden gündeme geldi. Makbule Karabudak’ın coronavirüs (COVID-19) testi pozitif çıktı. Survivor’da mücadele eden ancak ilk haftalarda elenen bir yarışmacı olan Makbule Karabudak, elenmesinden sonra sosyal medya hesabından şu mesajı yayınlamıştı:

"Hem bir Survivor yarışmacısı hem de sahada aktif çalışan bir sağlıkçı olarak yaşadığımız süreci paylaştım, 'her şeyde vardır bir hayır' diye boşa dememişler. Evet, belki çok erken veda ettim Survivor'a ama burada beni bekleyen kutsal bir görev varmış. Ben bugün olduğu gibi yarın da sizler için sahada olacağım, sizler de bizim için 'Evde kalın' güzel günler yakın."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.