Fatmagül’ün Suçu Ne Dizisinden İnanılmaz Başarı!

Fatmagül’ün Suçu Ne Dizisinden İnanılmaz Başarı!

Coronavirüs salgını televizyon, dizi ve film sektörlerini dünya çapında olumsuz anlamda etkilemeyi sürdürüyor. Yayın kuruluşlarının buna çözümleri ise hazır içerikleri izleyicilere sunmak. Bu hazır içeriklerin büyük bir kısmını ise eskiden yayınlanan diziler oluşturmakta. Bunlar da bitince birçok ülke, yabancı dizilere yöneliyor. Yani dizi ithalatı! Ülkemiz ise bu anlamda oldukça başarılı. Birçok Türk dizisi, yurt dışında da ülkemizde gördüğü ilgiyi görebilmekte. Hatta bazı dizilerimizin yurt dışındaki hayran kitleleri ülkemizdekinden bile büyük. Kanal D’de yayınlanan ve yayınlandığı süre boyunca büyük olay yaratan Fatmagül’ün Suçu Ne dizisi de bunlardan biri.

Türk Dizilerine İlgi Büyük!

Kanal D International’ın başında yer alan Kerim Emrah Tuna, Milliyet Cadde yazarlarından biri olan Sina Koloğlu’na verdiği röportajda yurt dışında Türk dizilerine yönelik olan yoğun ilgiden bahsetti. Kerim Emrah Tuna’ya göre yurt dışında da ilgi gören dizilerimizin baş köşesinde Fatmagül’ün Suçu Ne dizisi yer alıyor. Başarılı dizi ülkemizde olduğu gibi yayınlandığı diğer her ülkede de büyük başarılara imza attı. Kerim Emrah Tuna, dizinin başarısını şu sözlerle özetliyor: “Kanal D dizi kütüphanesi, Türkiye’nin tartışmasız en zengin olanlarından. Baş köşedekilerden biri Fatmagül’ün Suçu Ne?

Amazon Prime’dan Kanal D Dizileri İçin Talep!

Netflix’ten sonra en çok kullanılan dijital yayın platformlarından biri olan Amazon Prime, çeşitli yabancı ülkelerden aldığı içeriklerle dizi ve film kütüphanesini genişletmeyi sürdürüyor. Platformun bir hedefi ise Kanal D dizileriydi. Amazon Prime, Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinin de aralarında bulunduğu 5 başarılı Türk dizisini bünyesine katmak için bir teklif yaptı. Beren Saat’in yine oyunculuktaki başarısını konuşturduğu Aşk-ı Memnu dizisi de yurt dışında büyük ilgiyle takip edilen dizilerden biri. Bunları ise, Arka Sokaklar, Elveda Derken ve çekimleri hala devam eden Zalim İstanbul dizileri takip ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.