Çukur’un Yeni Bölümü Evde Çekildi! Peki Tepkiler Ne Oldu?

Çukur’un Yeni Bölümü Evde Çekildi! Peki Tepkiler Ne Oldu?

Show TV ekranlarının aksiyon dolu sahneleriyle çok sevilen dizisi Çukur’a da coronavirüs engeli gelmişti. Oyuncular ve set çalışanları doğal olarak sete çıkamayınca yeni bölümler de gecikti. Sonrasında Çukur dizisi ekibi de bazı başka dizilerin uyguladığı yöntemi uygulamaya karar verdi: Evden çekim! Peki sonucu ne oldu? İşte detaylar!

Çukur Ekibi Yeni Bölümde Evdeydi!

Çukur dizisi, belalı olmasıyla tanınan hayali Çukur mahallesinde geçiyor. Dolayısıyla dizinin karakterlerini kendi evlerinden çok Çukur mahallesinin sokaklarında görüyorduk. Hatta bu dizinin ana karakteri Çukur mahallesi demek bile mümkün olabilir. Bu sebeple evde çekim kararı oldukça yadırgandı. Peki evde çekilen bölüm yayınlandıktan sonra izleyicilerin fikri değişti mi?

Yorumlar Ne İyi Ne De Kötü

Çukur gibi aksiyonun eksik olmadığı bir dizi bu sefer oldukça sakin ve eğlenceli anları bol bir bölümle 20 Nisan Pazartesi akşamı izleyicilerin karşısına çıktı. İzleyicilerin alışık olmadıkları bu bölüme tepkileri ise oldukça karışıktı. Konsept sebebiyle bölümü ciddiye alamadıklarını söyleyenler olduğu kadarıyla. İmkanlar dahilinde yapılabilenin en iyisinin yapıldığını dile getirenler de oldu.

Evden çekim konseptinin Çukur gibi dizilerden çok komedi dizilerine daha çok uyduğu aşikar. Ancak geçirdiğimiz olağanüstü dönemlerde başka yapılabilecek pek bir şey bulunmuyor. Çukur dizisi yeni bölümlerinin de aynı konseptte olacağına dair herhangi bir açıklama yapılmadı. Çukur dizisi hakkında gelişmeleri dizlere aktarmaya devam edeceğiz. Bu sırada Çukur dizisi yeni bölümlerini Show TV canlı izle bağlantısına tıklayarak kesintisiz ve tamamen ücretsiz bir şekilde izleyebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.