Çukur’da Yamaç Rolünü Aslında Bu Oyuncu Oynayacaktı!

Çukur’da Yamaç Rolünü Aslında Bu Oyuncu Oynayacaktı!

Show TV’de yayınlanan Çukur dizisi televizyonda en çok izlenen ve sevilen dizilerden biri. Bazen güldüren, bazen ağlatan bazense aksiyon dolu sahnelerle nefesleri kesen dizinin başarısının arkasındaki önemli sebeplerden biri tabii ki de dizinin zengin oyuncu kadrosu. Özellikle Aras Bulut İynemli tarafından hayat verilen Yamaç Koçovalı karakteri dizinin belki de en dikkat çeken karakteri. Ancak bu karakter için yapımcıların aklında başlangıçta Aras Bulut İynemli dışında bir oyuncu vardı. Hatta bu oyuncu şu an hala Çukur dizisi kadrosunda farklı bir rolle yer alıyor. Peki Çukur dizisinde Yamaç Koçovalı karakteri için başlangıçta kime teklif götürülmüştü? İşte çok merak edilen bu sorunun cevabı!

Yamaç Koçovalı’yı İşte Bu İsim Oynayacaktı!

Başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli, Çukur dizisinde canlandırdığı Yamaç Koçovalı karakteriyle muhteşem bir oyunculuk gösterisi sergiliyor. Yapımcıların bu rol için doğru oyuncuyu seçtikleri aşikâr. Ancak başlangıçta Yamaç karakteri için düşünülen oyuncu bambaşka biriydi. Dizide bu karakteri canlandırması planlanan ilk isim Barış Arduç idi!

Diziye Başka Bir Rolle Katıldı!

Barış Arduç, ilk olarak Kiralık Aşk dizisindeki rolüyle ününü arttırmış sonrasında ise Kuzgun dizisinde başarılı bir performans sergilemişti. Oyuncuya Çukur dizisindeki Yamaç karakteri için teklif götürülmüştü. Ancak Arduç bu teklifi reddederek Çukur dizisi başrol oyuncusu olma şansını geri çevirdi. Ünlü oyuncu yine de farklı bir şekilde sevilen aksiyon dizisine dahil oldu.

Barış Arduç’u şimdilerde Arık Böke isimli karakterle Çukur dizisinde izlemek mümkün. Öncesinde diziye Nejat İşler tarafından canlandırılan Çağatay Erdenet isimli bir karakter dahil olmuştu. Barış Arduç tarafından hayat verilen Arık Böke karakteri de Yamaç’ın düşmanı olan Çağatay Erdenet’in kardeşi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.