Çukur Ekranlara Geri Dönüyor! Çukur Yeni Bölüm Ne Zaman?

Çukur Ekranlara Geri Dönüyor! Çukur Yeni Bölüm Ne Zaman?

Çukur son zamanlarda sadece Show TV’nin değil tüm kanallar arasında en çok izlenen ve sevilen yapımlardan bir tanesi. Ancak coronavirüs salgını sebebiyle Çukur dizisi çekimleri de durdurulmuştu. Ay Yapım tarafından hazırlanan dizi hakkında hayranları sürekli “Çukur dizisi yeni bölüm ne zaman?”, “Çukur 93. Bölüm ne zaman yayınlanacak?”, “Çukur 20 Nisan Pazartesi var mı?” şeklinde aramalar yapıyordu. Neyse ki dizinin sevenlerinin beklediği müjde sonunda geldi. İşte merak edilen tüm soruların cevabı ve Çukur 93. Bölüm fragmanı!

Çukur Dizisi Ekranlara Dönüyor!

Coronavirüs (COVID-19) salgını, televizyon dünyasında daha önce hiç denenmemiş şeylerin denenmesine sebep oldu. Bazı diziler risk almadan direkt sezon finali alma kararı verirken bazı diziler ise direkt erken finale gitti. Ancak dikkat çekenler, konsept değişikliğini göze alarak ekranlarda kalmaya devam eden diziler oldu. Çukur dizisi de son olarak bunların arasına katıldı. Peki Çukur dizisi 93. Bölüm ne zaman yayınlanacak? Bu sorunun cevabı 20 Nisan Pazartesi, yani bu akşam!

Çukur Dizisi Yeni Bölümü Evde Çekildi!

Çukur gibi bolca izlenen ve büyük bütçelere sahip dizilerin çekimleri için deneyimli set çalışanları, büyük set ortamları ve bolca zaman gerekiyor. Ancak coronavirüs salgını tüm bu değişkenleri denklemden çıkardı. Geriyeyse yalnızca oyuncuların kendileri kaldı. Ancak bazı diziler yalnızca oyuncuları kullanarak da çekimlerin yapılabildiğini kanıtlamıştı. Çukur dizisi de bu yöntemi şimdiye kadar uygulamamış da olsa geçtiğimiz haftalarda oyuncuların evlerinden katıldığı “ÇukurEvde” isimli özel bir çalışma yapmışlardı. Bu çalışma beğenilince, işleri bir adım ileriye taşımaya karar verilmiş gibi görünüyor.

Çukur dizisinin yeni bölümünün çekimleri tamamen oyuncuların evlerinde yapıldı. Büyük merak uyandıran bölümü Çukur canlı izle bağlantısına tıklayarak izleyebilirsiniz. İşte Çukur dizisi evde çekilen 93. Bölüm fragmanı:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.