Can Yaman’ın Yeni Dizisi Bay Yanlış’ın Kadrosu Belirlendi! İşte Yakışıklı Oyuncunun Partneri!

Can Yaman’ın Yeni Dizisi Bay Yanlış’ın Kadrosu Belirlendi! İşte Yakışıklı Oyuncunun Partneri!

Can Yaman son zamanlarda ekranların en sevilen oyuncularından biri. Oyunculuğunun yanı sıra karizması ve yakışıklılığıyla da ilgileri üstünde toplayan Can Yaman’ı her hareketi, hayranları tarafından merakla takip ediliyor. Son olarak Erkenci Kuş isimli dizide rol alan ünlü oyuncunun yeni dizisi hakkında ise merak edilen birçok şey vardı. Başarılı oyuncunun hayranları “Bay Yanlış dizisi konusu ne?”, “Bay Yanlış dizisi ne zaman yayınlanacak?”, “Bay Yanlış dizisi kadrosunda kimler var?” şeklinde aramalar yapmakta. Ayrıca Can Yaman’ın yeni dizisindeki romantik partnerinin kim olacağı da büyük merak konusu. Bay Yanlış dizisi hakkında merak edilen bu soruların cevapları ise yavaş yavaş gelmeye başladı. İşte detaylar!

Bay Yanlış Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

FOX TV ekranlarından izleyicilerle buluşacak olan dizinin kesin yayın tarihi henüz bilinmemekte. Ancak romantik komedi türünde olacak dizinin yaz aylarında yayına girme ihtimali oldukça yüksek. Ayrıca coronavirüs salgınının da önümüzdeki haftalardaki durumu dizinin yayın tarihini etkileyecektir.

Bay Yanlış Dizisi Kadrosunda Kimler Var?

Çok merak edilen dizinin başrollerini Can Yaman ile Özge Gürel paylaşacak. Yani dizide Can Yaman’ın partneri Özge Gürel olacak. Ancak bunların yanı sıra Fatma Toptaş, Lale Başar, Feri Baycu Güler, Suat Sungur, Taygun Sunar, Gürgen Öz, Sarpcan Köroğlu, Cemre Gümeli, Serkay Tütüncü, Ece İrtem gibi isimler de Bay Yanlış dizisinin kadrosunda yer alıyor.

Bay Yanlış Dizisinin Konusu Ne?

Can Yaman’ın hayat verdiği Özgür karakteri, aşka inancı kalmamış bir barmen. Özge Gürel tarafından canlandırılan Ezgi karakteri ise yaşadığı yanlış ilişkilerden bıkmış ve evlilikle sonuçlanacak ciddi bir ilişki aramaktadır. Ezgi’nin bu durumunu fark eden Özgür, aradığı kişiyi bulma konusunda Ezgi’ye akıl hocalığı yapmaya karar verir. Ancak ikilinin arasındakiler tabii ki bununla sınırlı kalmayacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.