Bu Soru Nihat Hatipoğlu’nu Şok Etti!

Bu Soru Nihat Hatipoğlu’nu Şok Etti!

11 ayın sultanı Ramazan ayıyla birlikte sevilen Ramazan programları da ekranlarda yerini aldı. Bunlardan birisi de ATV ekranlarından izleyicilere sunulan Nihat Hatipoğlu ile Dosta Doğru programı. Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, programında izleyicilerden gelen dini sorulara yanıt veriyor. Sorular artık coronavirüs sebebiyle uzaktan bağlantıyla soruluyor. Programa gelen sorular bazen oldukça ilginç bazense komik olabilmekte. Aydın ilinde yaşayan bir izleyiciden gelen bir soru ise Nihat Hatipoğlu’nu bile şaşırttı. İşte detaylar!

İşte Nihat Hatipoğlu’nu Şok Eden O Soru!

Nihat Hatipoğlu uzun yıllardır yaptığı programlarla artık Ramazan ayının vazgeçilmez simaları arasında yerini almış durumda. Şu anda ATV’de iftar ve sahur vakitlerinde izleyicilerle buluşan Nihat Hatipoğlu ile Dosta Doğru programının sunuculuğunu yapmakta. Programın dün akşamki bölümünde ünlü ilahiyatçıya yöneltilen bir soru ise oldukça ilginçti.

Programa Aydın ilinden bağlanan genç bir izleyici, Nihat Hatipoğlu’na “Eğer bir gün dünyada yaşam biterse, insanoğlu yeni bir gezegene yerleştiğinde İslam’ın şartlarından olan Hacca gitmek nasıl mümkün olacak?” sorusunu yöneltti. Ünlü ilahiyatçı soru karşısında başta şaşırmış da olsa bilgisi doğrultusunda yanıt verdi. Hatipoğlu, “Şimdi eğer böyle bir şey olacaksa tabi varsayım üzerinden konuşuyorsunuz. Bana göre öyle bir şey olmayacak. Çünkü bu gezegen üzerinde kıyamet kopacak. Bu gezegen üzerinde kıyamet kopunca da yolculuk fırsatı olmayacak. Yani öyle bir şey söz konusu olamaz. Hayat bu gezegende var, bu gezegende devam edecek. Diğer gezegenlerde bir hayat olup olmadığı ayrı bir tartışma konusu” sözleriyle kendisine yöneltilen ilginç soruya yanıt verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.