Arka Sokaklar’da Beklenmeyen Ayrılık! Kim Diziye Veda Ediyor?

Arka Sokaklar’da Beklenmeyen Ayrılık! Kim Diziye Veda Ediyor?

Arka Sokaklar yalnızca Kanal D’nin değil Türk televizyon ve dizi tarihinin en önemli dizilerinden biri. Efsane dizi aradan geçen tüm senelere rağmen hayran kitlesinden hiçbir şey kaybetmemiş durumda. Dizi birçok ikonik karakteriyle hafızalara kazınırken ağırladığı konuk oyuncularla da hep beğeni kazandı. Efsane dizi bazen oldukça ünlü isimleri ağırlarken bazense tersi oldu ve dizinin ağırladığı isimler kariyerlerine Arka Sokaklar ile başladıktan sonra oldukça ünlü oldu. Bülent Emrah Parlak ise diziye konuk oyuncu olarak katılan ünlü isimlerden biriydi.

Bülent Emrah Parlak, Arka Sokaklar Macerasını Sonlandırıyor!

Çekimleri tüm zorluklara rağmen devam eden Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü 8 Mayıs Cuma akşamı Kanal D ekranlarından sevenleriyle buluşacak. Ancak yeni bölümde Bülent Emrah Parlak yer almayacak. Başarılı oyuncu dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan 550. Bölümünde son kez Arka Sokaklar ekibinde yer aldı.

Başarılı oyuncu Bülent Emrah Parlak, Kanal D’nin efsane dizisi Arka Sokaklar’a dizinin 543. Bölümünde dahil olmuştu. BKM Mutfak tarafından hazırlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar ile büyük ün kazanan Parlak, sonrasında da genellikle komedi türündeki yapımlarda aldığı rollerle bilinmekteydi. Ancak ünlü oyuncu, Arka Sokaklar’da hayranlarını şaşırtacak şekilde oldukça ciddi bir rolle izleyicilerin karşısına çıktı. Bülent Emrah Parlak, 7 bölüm süren Arka Sokaklar macerasında bir avukat olan Nedim Adalı karakterine hayat verdi.

Arka Sokaklar’ı Coronavirüs Bile Durduramıyor!

Erler Film tarafından hazırlanan, Kanal D’nin efsane statüsündeki dizisi Arka Sokaklar, 14. Sezonuyla ekranları şenlendirmeye devam ediyor. Dizi, aradan geçen tüm yıllara rağmen başarısından hiçbir şey kaybetmemiş durumda. Çekimler yapılamadığından durma noktasına gelen dizi sektörü bile Arka Sokaklar’ın başarısına engel olamıyor. Arka Sokaklar, coronavirüs salgınına rağmen, alınan ciddi önlemler sayesinde yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Sevilen dizi 551. Bölümüyle bu Cuma akşamı Kanal D ekranlarında olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.