Acun’dan Netflix Hamlesi! İşte Türk Youtuber’ların Yarışacağı Exatlon Challenge!

Acun’dan Netflix Hamlesi! İşte Türk Youtuber’ların Yarışacağı Exatlon Challenge!

TV 8’in sahibi olan ve hazırladığı programlarla büyük beğeni toplayan Acun Ilıcalı şimdiyse Netflix için bir yarışma programı hazırlamaya karar verdi. Çekimleri Survivor gibi Dominik’te tamamlanan yarışma programı konsept olarak da Survivor’la bazı benzerliklere sahip. Programın çekimleri tamamlanmıştı. Ancak akıllarda “Exatlon Challenge ne zaman başlayacak?”, “Exatlon Challenge hangi Youtuberlar var?” gibi sorular yer alıyor. Yarışma programında yer alacak 18 Youtuber da belirlenmiş durumda. İşte detaylar!

Exatlon Challenge Ne Zaman Başlayacak?

Şimdiden büyük merak uyandıran yarışma programının hedef kitlesi Youtube izleyicisi gençler olacak. Acun Ilıcalı’nın Netflix’te yayınlanacak ilk yapımı olan programın yayın tarihi ise çok merak ediliyor. Exatlon Challenge, 3 Temmuz tarihinde Netflix platformunda izlenebilir hale gelecek. Başlangıçta yarışmanın Youtube üzerinden izleyicilere sunulacağı konusunda iddialar bulunmaktaydı. Ancak son gelen bilgilere göre bunların asılsız olduğu ortaya çıktı. Acun Medya’nın Exatlon Challenge için Netflix dijital yayın platformuyla anlaşmaya vardığı kesinleşti. Ayrıca programın Netflix’te yayınlanmasının sağlayacağı avantajlar da olabilir. Exatlon Challenge, içeriği ile TV kanallarına uygulanan kısıtlamalardan bağımsız olabilir.

Exatlon Challenge Hangi YouTuber’lar Var?

Exatlon Challenge, isminden de anlaşılabileceği üzere birçok “challenge” içerecek. Sosyal medyanın bize kazandırdığı bir terim olan “challenge”, genellikle insanı fiziksel anlamda zorlayan mücadele anlamına geliyor. Youtube’da challenge içerikli videolardan nasibini çokça almış bulunuyor. Şimdiyse Youtuberların challenge’larını Netflix’te yapma imkanı doğacak denilebilir. Büyük merak uyandıran yarışma programının kadrosunda 3’ü sunucu olmak üzere 18 Youtuber yer alıyor. Programda yarışmacı olarak yer alacak isimler şöyle:

Buse Plan, Uras Benlioğlu, Burce Yağmur Karabal, Dilan Ay, MiaFitz, Mendebur Lemur, AğırSağlam (Furkan Kaya), Furkan Yaman, Dilara Aydın, Barış Erdoğan, Doğan Kabak, Zeynep Aleyna Şen, Buğra Kazancı, Hayrettin, Öykü Berkan ve Elanur. Programın sunuculuğunu ise Orkun Işıtmak ve Oğuzhan Uğur gerçekleştirecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.