Yarım Kalan Aşklar dizisinin konusu nedir? Ne zaman başlayacak?

Yarım Kalan Aşklar dizisi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Yarım Kalan Aşklar dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz'in başrolünde yer alacağı Yarım Kalan Aşklar dizisi ne zaman başlayacak? Yarım Kalan Aşklar konusu nedir?

Tims&B yapım tarafından hazırlanan Yarım Kalan Aşklar dizisinin çekimleri start aldı. Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz'i partner olarak izleyeceğimiz dizi merakla bekleniyor. Digital medya platformu Blu TV'de yayınlanacak olan Yarım Kalan Aşklar dizisiyle ilgili detaylarda netlik kazanmaya başladı. Hakan Bonomo, Ercan Uğur ve Ethem Özışık'ın senaristliğini üstlendiği dizinin özgün bir senaryosu bulunuyor. Poyraz Karayel dizisiyle önemli bir başarı elde eden Ethem Özışık'ın senarist ekibinin başında olması hayranlarını heyecanlandırdı. Yarım Kalan Aşklar dizisinin çekimleri geçtiğimiz günlerde durma noktasına geldi. Korona virüsü salgınına karşı önlemler alan set ekibi kırmızı alarm vermek zorunda kaldı. Zira, set ekibi içerisindeki bir kişide korona virüsü tespit edildi. Gerekli testlerin yapılmasının ardından yeniden sete çıkan ekip yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Yarım Kalan Aşklar dizisinin Eylül ayından itibaren Blu TV'de yayınlanmaya başlaması planlanıyor. Oyuncu kadrosuna her gün yeni isimlerin dahil olduğu dizi, geniş bir izleyici kitlesini hedefliyor. Blu TV'nin üye sayısını artırmak ve genç neslin dikkatini çekmek için Yarım Kalan Aşklar dizisine büyük bir yatırım yaptığı öğrenildi. Yarım Kalan Aşklar dizisi ne zaman yayınlanacak sorusu da yanıt bulmuş oldu. Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz'de sosyal medya hesapları üzerinden çekimlerle ilgili paylaşımlar yapmaya başladı. Elif ve Ozan karakterlerine hayat verecek olan genç oyuncular, büyük bir aşk hikayesine imza atacaklar. Ozan, idealist ve meslek ilkelerini savunan bir gazetecidir. Ani bir şekilde ölen Ozan, Elif'i paramparça bir halde bırakır. Ozan'ın ruhu başka bir bedene geçer. Ozan ölümünden kimin sorumlu olduğunu bulmaya kararlıdır. Elif'e de ruhunun başka bir bedene geçtiğini anlatmaya çalışır fakat hiçbir şey kolay olmayacaktır. Yarım Kalan Aşklar dizisinde dram ve macera dolu anlar bir arada sunulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.