Yarım Kalan Aşklar dizisi ne zaman yayınlanacak? Yarım Kalan Aşklar konusu

Digital medya platformu BLU TV’nin yeni dizisi Yarım Kalan Aşklar’ın yayın tarihi netlik kazandı. Peki, Yarım Kalan Aşklar hangi tarihte izleyici ile buluşacak? Yarım Kalan Aşklar dizisinin konusu nasıl ilerleyecek? Yarım Kalan Aşklar dizisi kaç bölüm olacak? İşte yanıtlar…

İnternet kullanımının artmasıyla birlikte digital medya platformlarına olan ilgi de çoğaldı. Ülkemizde, kurumsal olarak yapılanmasını tamamlayan ve başarılı işlere imza atan Blu TV, yeni sezona da hızlı bir giriş yapmak için harekete geçti. TIMS&B yapım şirketi tarafından hazırlanan Yarım Kalan Aşklar dizisinin BLU TV’de yayınlanmasına karar verildi. Aylık ücret karşılığında kullanıcıların takip edebileceği dizi farklı konusu ile dikkat çekmeyi başarmıştı. Yarım Kalan Aşklar dizisinin başrollerinde Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz paylaşacak. Oyuncu kadrosundaki diğer isimlerse Cem Davran, Ezel Akay, Esra Ruşan, Nazlı Bulum, Cihat Süvarioğlu ve Gizem Ünsal olarak açıklandı. Yarım Kalan Aşklar dizisinin senarist ekibinde Ethem Özışık, Hakan Bonomo ve Ercan Uğur yer alıyor. İdealist gazeteciler Elif ve Ozan büyük bir aşk yaşamaktadır. Hayatta kalmak için birbirlerine tutunan aşıklar, evlilik kararı almışlardır. Tam bu esnada Ozan trafik kazası geçirir ve vefat eder. Ozan’ın ölümü ile birlikte Elif için hayatın anlamı kalmaz. Dik durmaya, yıkılmamaya çalışan Elif, kalbini aşka kapatmıştır. Ozan ve Elif aşkının ölümle sona erdiği noktada bir mucize yaşanır. Ozan, Kadir’in bedeninde yeniden hayata döner. Ozan, farklı bir bedende yaşamaya çalışmaktadır. Bu arada ölümünden kimin sorumlu olduğunu araştırmaya başlar. Elif’in ölümü karşısında yaşadığı derin üzüntüye tanıklık eder. Sevdiği kadına gerçekleri açıklamak için harekete geçer. Fakat, hiçbir şeyin kolay olmayacağını kısa sürede anlar. Merakla beklenen Yarım Kalan Aşklar dizisinin 10 Eylül’de yayınlanacağı açıklandı. BLU TV üyelerinin izleyebileceği dizinin bölüm sayısı hakkında bilgi verilmedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.