Survivor 2020 dokunulmazlık ödülünü kim kazandı? Survivor'da elenen yarışmacı

TV8'in sevilen yarışması Survivor da kıyasıya rekabet devam ediyor. Büyük finale sayılı günler kala Survivor da heyecanda artmaya başladı. Peki, 6 Temmuz survivor dokunulmazlık ödülünü hangi yarışmacı kazandı? Sercan ve Berkan neden tartıştı? Cemal Can kimi suçladı?

Ekranların izlenme rekorları kıran yarışması Survivor da dokunulmazlık ödülü heyecanı nefes kesti. Büyük finale kalmak için mücadele eden yarışmacılar parkurda üçerli halde yarıştı. 6 Temmuz survivor dokunulmazlık ödülünün kazananı belli oldu. Eleme konseyinde ise yarışmacılar arasındaki gerginlik dikkat çekti. Hatırlanacağı üzere Survivor 2020 de sona yaklaşılıyor dokunulmazlık rekoru Sercan tarafından kırıldı. İlk üç dokunulmazlığı kazanan Sercan elenmesi için Berkan, Nisa ve  Barışın ismini verdi. Toplu oylamada en az oyu alan Nisa adaya veda eden isim oldu. Nisa ve Sercan aralarında geçen aşk dedikoduları yüzünden birbirlerine karşı soğuk ve mesafelilerdi. Sercanın konseyde Nisanın ismini söylemesi üzerine Nisanın Sercan benden intikam alıyor sözleri tartışmanın fitilini ateşledi. Sercanda karşı hamle yaparak Nisanın gönderdiği notlar olduğunu ilgisinin karşılıksız olmadığını iddia etti. Konseyde Sercanın idialarına cevap veremeyen Nisa daha sonra adadaki röportajında notların içeriğini açıkladı. Notların iki tane olduğunu Sercanın doğum gününü kutladığını söyledi. Diğer not hakkında taraflar açıklama yapmazken Cemal Can'ın bu olaylar hakkında bilgi sahibi olduğunu söyleyen Sercan cevap alamadı.Evrimin gitmesiyle adaya huzur geleceğini bekleyen yarışmacılar yanıldı.Evrimin ismini söyleyen Cemal Can adada en iyi anlaştığı  Nisanın aday olmasına çok üzüldü. Sercanın dokunulmazlığı alması Berkan, Nisa, Barış ve Cemal Canın içinde bulunduğu dörtlü gurubun planlarını bozdu. Acun Ilıcalı'nın Sercan ve Nisa olayını geçmişe dönük incelenmesini istemesi üzerine acun meyde çalışanları bir ses kaydına ulaştı. Dedektif gibi iz süren Acun Medya ekibi Gizem ve Nisanın ses kaydında Nisa'nın sevgilisi olduğu ve Sercanı istemediğini söylüyordu ama Gizem'in gereksiz sevinci ve Nisa'ya söylediği sözler dikkatten kaçmadı. Eleme konseyinde Nisan'ın adının çıkmasına arkadaşları çok üzüldü ama elenen isim Nisa oldu. Sonraki dokunulmazlığı kazanan isim yine Sercan oldu. Özellikle Barış ve Berkan'ın dokunulmazlığı Sercana kaptırmaktan çok üzüntü duydukları görüldü. Cemal Can dokunulmazlığı kaybedince gözyaşlarını tutamadı. İkinci dokunulmazlığı Sercan'a kaptırmamak için çok mücadele veren üçlü grup Cemal Canın dokunulmazlığı almasıyla çok mutlu oldu, Yasin ve Elif'in ismini söylemeyen Cemal Can, Sercan'ı aday gösterdi. Üçüncü dokunulmazlığı almaktan başka çaresi olmayan Sercan sakatlanmayı göze alarak oyuna canla başla asıldı. Barış ve Cemal Can'ı hüsrana uğratan Sercan, eleme adayı olarak son zamanlarda iyi anlaştığı Yasin'in adını verdi. Elenmenin en büyük adayı Berkan görünüyor.


  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.