Seni Çok Bekledim dizisi ne zaman yayınlanacak? Özcan Deniz'in yeni dizisi

Star TV'nin yeni dizisi Seni Çok Bekledim için hazırlıklar devam ediyor. Seni Çok Bekledim dizisinin başrol oyuncusunun Özcan Deniz olacağı açıklandı. Özcan Deniz'in partneri hangi oyuncu olacak? Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay yeniden bir araya gelecek mi?

Korona virüsü salgını nedeniyle ağır bir darbe alan dizi sektörünün yeniden ayağa kalkması için çalışmalar başladı. Televizyon kanalları yeni sezon hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Birbirinden önemli ve yüksek predüksiyon maliyetlerine sahip diziler yeni sezonda seyirciyle buluşacak. Star TV'nin yeni dizisi Seni Çok Bekledim için onay verildi. Skala Film'in yapımcılığını üstleneceği dizi projesi için cast çalışmaları başladı. Uzun süredir dizilerden uzakta kalan Özcan Deniz de Seni Çok Bekledim dizisinin başrolünde yer alacak. Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi de Star TV'de yayınlanmıştı. İstanbullu Gelin dizisindeki performansı ile beğeni kazanan ünlü sanatçı, seyircilere yeniden muhteşem bir serüven sunmak istiyor. Kendisi senaristlik ve yönetmenlik yapan Özcan Deniz'in yeni dizisi için çok titizlendiği öğrenildi. Özellikle senaryosunun farklı olması ve seyircinin beğeneceğini düşündüğü eklemelerin yapılmasına katkı sağlıyor. Özcan Deniz'in dizideki partneri ile ilgilide söz hakkı bulunuyor. İstanbul'da çekimleri gerçekleştirilecek olan Seni Çok Bekledim dizisinin en geç Eylül ayında ekrana gelmesi planlanıyor. Şu anda oyuncu kadrosunun belirlenmesi için yoğun bir çalışma yürüten yapımcı firma, Özcan Deniz'in de onayını alıyor. Seni Çok Bekledim dizisinde uzun yıllardır aşkı arayan ve hayattaki amacını kaybeden bir adamı canlandıracak olan Özcan Deniz'in imaj değişikliğine gitmesi bekleniyor. Özcan Deniz'in partneri kim olacak sorusu da yanıt bulamadı. Dedikodu kulislerinde Nurgül Yeşilçay'ın adı geçiyor. Diğer bir isimse Beren Saat olarak duyuldu. Yönetmen koltuğunda ise Çağan Irmak'ın olacağı düşünülüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
elif 4 yıl önce

ozgu namal oynasin lutfen

Avatar
elif 4 yıl önce

ozgu namalla bar rol oynasin