Sen Çal Kapımı konusu ve oyuncuları! Sen Çal Kapımı dizisi ne zaman başlayacak?
FOX TV'de ekrana gelecek olan Sen Çal Kapımı dizisinin yayın tarihi belli oldu. Peki, Sen Çal Kapımı dizisinde oyuncular hangi karakterleri canlandıracak? Sen Çal Kapımı dizisinin konusu nasıl ilerleyecek? Sen Çal Kapımı dizisindeki sürpriz nedir?

Korona virüsüne karşı normalleşme döneminin başlamasıyla birlikte dizilerde ekrana geri dönüyor. Yaz sezonunun en iddialı dizisi olarak gösterilen Sen Çal Kapımı, FOX TV'de yayınlanmaya başlayacak. Milyonlarca takipçisi bulunan Hande Erçek ve Kerem Bürsin'in başrollerinde yer alacağı dizinin çekimleri hızlı bir şekilde gerçekleştiriliyor. Oyuncuların hayranları ise Sen Çal Kapımı dizisinin ne zaman başlayacağı sorusunun yanıtını merak ediyor. Tanıtım fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanan dizinin Haziran ayının ortasında ekrana gelmesi planlanıyor. Sen Çal Kapımı dizisinin diğer oyuncuları ise Neslihan Yeldan, Bige Önal, İlkyaz Arslan, Evrim Doğan, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, İsmail Ege Şaşmaz, Sarp Bozkurt, ve Dorukhan Kenger olarak açıklandı. Sen Çal Kapımı dizisinde zengin bir iş adamı rolünü üstlenecek olan Kerem Bürsin, Serkan karakterini canlandıracak. Hande Erçel ise idealist bir genç olan Eda karakteriyle karşımıza çıkacak. Romantizm ve eğlencenin bir arada sunulacağı dizi de büyük bir aşk hikayesine tanıklık edeceğiz. Eda ve Serkan'ın hayatları tesadüfler eseri birleşmiştir. Eda, eğitimini tamamlamak için burs alması gereken bir öğrencidir. Serkan zengin ve yakışıklıdır. Hayata karşı umursamaz bir tavır sergileyen Serkan, her şeyi bir oyun olarak görmektedir. Serkan'ın ailesi evlenmesini istemektedir. Evlenmek istemeyen Serkan ise farklı bir yol bulur. Eda'ya sahne nişanlısı olması için teklif yapar. Eda teklifi başlangıçta reddeder. Fakat eğitimini tamamlamak için ihtiyaç duyduğu paraya sahip olmak için geri adım atmak zorunda kalır. Bu şekilde başlayan Eda ve Serkan hikayesinde inişli çıkışlı anlar yaşanacaktır. Birbirlerini tanıdıkça ve zaman geçirdikçe duyguları değişime uğrar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.