Sen Çal Kapımı Bige Önal Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Sen Çal Kapımı Bige Önal Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Sen Çal Kapımı, koronavirüs salgınının azalmaya başlamasıyla birlikte dizi sektörünü küllerinden yeniden doğduracak dizilerden biri olacak. Yaz sezonunda FOX TV’de yayınlanması planlanan romantik komedi dizisi hakkında yeni bilgiler dizi severler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Akıllarda ise “Sen Çal Kapımı dizisi konusu ne?,” “Sen Çal Kapımı dizisi oyuncuları kimler?” benzeri sorular var. Ayrıca dizide rol alan oyunculardan biri olan Bige Önal da büyük merak uyandırmış durumda? Peki Bige Önal kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilen her şey!

Sen Çal Kapımı Bige Önal Kimdir?

Bige Önal, 1 Şubat 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Yüksek öğrenimini İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde tamamlayan oyuncu 2007 yılında rol aldığı Kısmetim Otel isimli diziyle birlikte oyunculuk dünyasına adım attı. 2010 yılında Elde Var Hayat dizisinde canlandırdığı Yeliz karakteriyle de başarılı bir performans sergileyen Bige Önal, sonrasında Halil İbrahim Sofrası, Benim Adım Gültepe, Maral, Bodrum Masalı, Tehlikeli Karım dizilerinde de rol aldı. 2015 yılından beri Aras Bulut İynemli ile birliktelik yaşayan Bige Önal son olarak ise Netflix yapımı olan Hakan Muhafız dizisinde rol almıştı. Bige Önal şimdi ise FOX TV’de yayınlanacak olan Sen Çal Kapımı dizisi ile ekranlara gelecek.

Sen Çal Kapımı Dizisi Konusu Ne?

Yaz sezonunda FOX TV aracılığıyla ekranlara gelmesi planlanan Sen Çal Kapımı dizisi zengin bir holding varisi olan Serkan Bolat ile üniversite öğrenciliği sırasında geçinebilmek için çiçekçilik yapan fakir bir kız arasındaki imkansız gibi görünen aşk hikayesini konu alacak. Romantik komedi türündeki dizinin arkasında ise son zamanların en beğenilen dizilerinden biri olan Mucize Doktor’u da hazırlayan MF Yapım var. Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in başrollerinde olduğu dizi beklentileri şimdiden yükseltmeyi başarıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.