Sefirin Kızı ne zaman başlayacak? 8 Haziran Seferin Kızı
Star TV'nin romantizm yüklü dizisi Sefirin Kızı yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı netlik kazandı. Sefirin Kızı 8 Haziran Pazartesi günü yayınlanacak mı? Sefirin Kızı yeni bölümünde neler yaşanacak? Sancar ve Nare yeniden bir araya gelecek mi? Menekşe'nin sakladığı sır nedir?

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Sefirin Kızı heyecan ve romantizm dolu bölümleriyle seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizi farklı ve duygusal hikayesiyle beğeni kazanmayı başardı. Muğla'da çekimleri gerçekleştirilen Sefirin Kızı, korona virüsü salgını nedeniyle ekrana ara vermişti. Normalleşme döneminin başlaması ise Sefirin Kızı'nın yeniden sete çıkmasına olanak sağladı. Sefirin Kızı ne zaman yayınlanacak sorusunun cevabı da açıklandı. Dizi ekibi yoğun bir şekilde çalışmalara başladı. Başrol oyuncuları geçtiğimiz haftadan itibaren setten fotoğraflar paylaşıyor. Sefirin Kızı yeni sezonda da ekrana gelecek. Bu sezon üç bölüm daha yayınlandıktan sonra sezon finali gerçekleştirilecek. Yaz döneminde de çekimlere Ağustos'ta başlanması planlanıyor. İzlenme rekorları kıran dizi de Nare ve Sancar'ın destansı aşkına tanıklık ediyoruz. Nare, Sancar'ın kendisine yaptığı haksızlıklara rağmen onu sevmekten hiçbir zaman vazgeçmemiştir. Akın'ın Nare'ye tecavüz ettiği açığa çıkar. Akın, Müge ile olan ilişkisi sayesinde Sancar'ın hayatındaki her detayı öğrenmiştir. Sancar ve Ediz'in hapishaneye girmesine neden olmuş, fakat başlattığı oyun ayağına dolanmıştı. Ne olursa olsun Nare'den vazgeçmemeye kararlı olan Akın şimdilik geri plana çekilmek zorunda kalmıştı. Öte yandan Sancar'ın ailesinin isteğiyle evlendiği Menekşe de boş durmaz. Menekşe'nin hamile olduğu ortaya çıkar. Menekşe, Sancar ve ailesine kan kusturmaya yemin eder. Sancar, Nare'ye durumu açıklar. Nare'nin artık dayanacak gücü kalmamıştır. Sancar'ı bir daha affetmemeye kararlı olan Nare, onunla tüm bağlarını koparacağını söyler. Sefirin Kızı yeni bölümü 8 Haziran'dan itibaren ekranda yer almaya başlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.