Sefirin Kızı 26. bölüm fragmanı yayınlandı. Nare ve Sancar kavuşacak mı?

Star TV’nin fenomen dizisi Sefirin Kızı heyecanlı bölümleriyle izleyici karşısına çıkıyor. Sefirin Kızı 26. bölüm fragmanında Sancar’ın durumu netlik kazanıyor. Sefirin Kızı 26. bölüm fragmanı yayınlandı. Sancar sakat kalacak mı? Nare ve Melek gidecek mi? İşte yanıtlar…


Ekranların gerilim ve dram yüklü dizisi Sefirin Kızı yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Pazartesi akşamları izleyicilerin ekran başına kilitlenmesini sağlayan dizi özgün konusuyla beğeni topluyor. Nare ve Sancar’ın imkansızlıklarla dolu aşk hikayesinin işlendiği dizi de aile bağları ve fedakarlık temaları izleyicilere aktarılıyor. Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı 26. bölüm fragmanı paylaşıldı. Sancar, Nare’nin hayatını kurtarmak için her şeyin başladığı uçurumdan aşağıya düştü. Düşerken yanında Akın’ı da götüren Sancar, geçmişte yaptığı hataların bedelini ödemek istiyordu. Nare’yi çok kırdığını ve üzdüğünü acı da olsa kabullenmek zorunda kalmıştı. Sancar’ın uçurumdan düşmesi Nare’nin acıdan aklını kaçırmasına neden oldu. Uçurumdan atlamayı düşünen Nare, bu sefer kendini tutmayı başardı. Melek’i yalnız bırakmamak için hiçbir şey yapmadı. Kavruk, yıllar önce Nare’nin atladığını gördüğü uçurumdan Sancar’ın düşüşünü izlemişti. Ambulans ve sağlık görevlileri olay yerine gelerek Sancar ve Akın’ı hastaneye götürdü.

Hayati tehlikesi bulunan Sancar, ölüm döşeğinde yatıyordu. Sancar’ın ailesi ve Menekşe, bu durumun sorumlusu olarak Nare’yi görüyordu. Nare’nin en büyük sığınağı kızı Melek oldu. Gediz, sevdiği kadını korumak için mücadele etmeye çalıştı. Nare’nin Sancar’a olan aşkının büyüklüğü karşısında içi paramparça oldu. Duygularının peşinden koşmaya karar veren ve bu uğurda Menekşe ile birlikte hareket eden Gediz, hatasını anlamış oldu. Sancar’ın durumu ağırlaşıyordu. Kızı ve sevdiği kadın için hayata tutunmaya çalışan Sancar, geçmişin güzel hatıları içerisinde kaybolmuştu. Nare ise Sancar’ı umutla bekliyordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.