Sefirin Kızı 25. bölüm Sancar ölecek mi? Sefirin Kızı 25. yeni bölüm izle

Sefirin Kızı yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Heyecanın hiç eksik olmadığı Sefirin Kızı 25. bölümünde Sancar ölümle yüz yüze geldi. Peki, Sancar’a ne olacak? Nare, Sancar’ı affetmeyi başaracak mı? Menekşe’nin yeni planı nasıl ilerleyecek? İşte yanıtlar…

Star TV ekranında izleyicilerle buluşan Sefirin Kızı gerilim ve heyecan dolu bölümleriyle nefes kesmeye devam ediyor. Her hafta Pazartesi akşamları ekrana gelen dizinin çekimleri Bodrum’da gerçekleştiriliyor. Çocukluk aşkı olan Nare ve Sancar’ın arasına şüphe girmiştir. Evlilik planlamaları yapan çift, Akın’ın hain planı yüzünden ayrılmak zorunda kalır. Yıllar sonra yeniden bir araya gelmelerine rağmen, Sancar’ın Menekşe ile evlenmesi nedeniyle aşklarını sürdüremezler. Nare, Sancar’ı çok sevmesine rağmen onun kendisine karşı güvensizlikle yaklaştığını unutamaz. Heyecanla takip edilen Sefirin Kızı 25. bölümü ekrandaki yerini aldı. Nare, kızının alarak uzak diyarlara gitmek için harekete geçmiştir. Sancar, daha fazla onu yakınında tutamacağını kabullenmeye başlamıştır. Gözyaşları içerisinde sevdiği kadına veda etmek zorunda kalan Sancar, sadece nefes almaktadır. Hayatı boyunca tek bir kadına aşık olmuştur. Melek’te babasından ayrılacağı için çok üzgündür.

Bu esnada Akın yeniden ortaya çıkarak hayatlarını alt üst etmeye gelir. Nare, kızını korumak ve Sancar’ın katil olmasını engellemek için gitmekten vazgeçmiştir. Akın, Nare’ye duyduğu saplantılı aşk nedeniyle adeta deli gibi davranmaktadır. Sancar’dan kurtulmak için Nare’nin hayatını ortaya koyar. Akın ve Sancar birlikte uçurumdan yuvarlanmıştır. Yıllar önce Sancar’ın güvensizliği nedeniyle kendisini uçurumdan aşağıya atan Nare, şimdi sevdiği adamın düşüşünü izlemek zorunda kalır. Adeta soluğu kesilir. Sancar’ın öldüğünü düşünmektedir. Olay yerinde bulunan Kavruk, şoktan çabuk sıyrılır ve en yakın arkadaşını kurtarmak için hamle yapar. Sancar’ın ölüm tehlikesi sürmektedir. Nare, kızı Melek için yaşama sözü vermiştir. Fakat, Sancar’ın ölmesi halinde nefes alamayacağını kabul eder.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.