Savaşçı dizisi oyuncuları kimler? Savaşçı oyuncu kadrosu ve konusu

FOX TV'nin sevilen dizisi Savaşçı da heyecan ve gerilim artıyor. Savaşçı yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Savaşçı dizisine yeni oyuncular katıldı mı? Savaşçı yeni sezon bölümlerinde konusu nasıl ilerleyecek? İşte yanıtlar...

Ekranların iddialı dizilerinden Savaşçı yeni sezonda da izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Heyecan, aksiyon ve gerilim dolu bölümleriyle Pazar akşamlarına damga vuran dizi için geri sayım başladı. Savaşçı yeni sezon bölümleri 13 Eylül Pazar akşamından itibaren ekrana çıkıyor. Savaşçı dizisinin oyuncu kadrosunda ise birbirinden önemli isimler yer alıyor. Zengin oyuncu kadrosuna yeni isimlerinde ekleneceği bilgisi açıklandı. Son olarak Survivor yarışmasıyla adından söz ettirmeyi başaran Ogeday, oyuncu kadrosuna katılmıştı. Savaşçı dizisinde Berk Oktay, Sarp Leventoğlu, Murat Serezli başrollerde yer alırken, diğer karakteri Gaye Turgut Evin, Doğan Bayraktar, Ali Tarık Fındık, Sertan Erkaçan, Serhat Nalbantoğlu, Ersin Olgaç, Ogeday Girişken, Nazan Diper, Anıl Altınöz, Serkan Kuru,Melih Akdemir , Eylül Toros , Elit Andaç Çam, Belma Mamati , Zerrin Sümer, Alp Öyken, Şahverdi Ali Eren, Esma Soysal , Bahadır Buyruk ve Yiğit Anıl Dinkçi canlandırıyor. Savaşçı 97. bölüm fragmanlarında Kılıç Timi'nin düşmanlara karşı verdiği amansız mücadele anlatılıyor. Alpay Topuz ve ekibi, bombalı saldırının peşine düşmüştür. Teröristlere göz açtırmayan şanlı askerler, şehit olma pahasına vatanı savunmak için araziye inerler. Suriye sınırındaki çatışmalar ve ülke güvenliğinin sağlanması için alınan tedbirlerin dozajı artırılmıştır. Öte yandan Kılıç Timi içerisinde de dengeler değişmeye başlamıştır. Yüzbaşı Haydar'ın öleceği iddialarına da yanıt verilecek olan yeni bölüm merakla bekleniyor. Kılıç Timi'ndeki askerler arasındaki dostluk bağları güçleniyor. Askerler arasındaki duygusal yakınlıklarında işleneceği yeni sezon bölümlerinde, teröristlere göz açtırılmıyor. Söz konusu vatansa gerisi tefarruattır şiarıyla hareket eden askerler, teröristlere bombalı saldırının bedelini en ağır şekilde ödetiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.