Ramo yeni bölüm ne zaman?
Show TV ekranında izleyiciyle buluşan Ramo dizisi yeni sezonda da yayınlanmaya devam edecek. Ramo yeni bölümü ne zaman yayınlanacak sorusunun yanıtı açıklandı. Ramo yeni bölümlerinde neler yaşanacak? Ramo dizisine hangi oyuncular dahil olacaklar?

Sezonunun dikkat çeken dizilerinden Ramo'nun geleceği belli oldu. Show TV'de yayınlanan dizi korona virüsü salgınına takılmıştı. Henüz 11. bölümü yayınlanmasına rağmen izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Yüksek maliyetli bir dizi olmasına rağmen; kanal tarafından Ramo'ya duyulan güven devam ediyor. Çukur ile benzer bir yapıda ilerleyen Ramo dizisi Salı akşamları ekrana geliyor. Adana'da çekimleri gerçekleştirilen dizinin yeni sezonda yayınlanması için hazırlıklar başladı. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in başrollerini paylaştığı Ramo'da destansı bir aşk hikayesi anlatılıyor. Ramo, Süleyman'a karşı verdiği intikam savaşını başarılı bir şekilde yürütüyordu. Sibel, Ramo'nun ilk ve tek aşkıydı. Sibel'e duyduğu aşk hem gücü hem de en büyük zayıflığı haline gelmişti. Süleyman, amaçları için torununu dahi piyon olarak kullanmaktan çekinmiyordu. Sibel, babasını öldüren Ramo'dan nefret etmek istemiş fakat başarılı olamamıştı. Ramo'nun ve ailesinin geçmişte yaşadığı acıları öğrenince kalbinden vurulan Sibel, daha fazla intikam için mücadele etmemeye karar vermişti. Ramo ile mutlu bir hayat kurmak istiyordu. Geçmişin acı ve öfkelerinin şimdiki zamana hakim olmasına izin vermemeye kararlıydı. Fakat, olaylar Sibel'in umduğunun aksi yönünde şekillenmeye başladı. Fatoş ve Boz arasına da derin bir uçurum girmişti. Fatoş hamile olduğunu söylemişti. Neco, Boz'un aklına şüphe tohumları ekmişti. Bu durum Fatoş ve Boz ilişkisinin derinden sarsılmasına neden oldu. Fatoş, Neco'nun samimiyetine inanmaya başlamıştı. Boz'un bebeğin babasıyla ilgili şüpheleri Fatoş'u Neco'ya doğru itmeye başladı. Ramo yeni bölümlerinin önümüzdeki sezon yayınlanmasına karar verildi. Dizi, korona virüsü nedeniyle erken final yapmak zorunda kaldı. Oyuncu kadrosuna farklı ve güçlü isimleri dahil ederek yoluna devam etmek isteyen yapım ekibi şimdiden yoğun bir çalışma sürecine girdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.