Murat Övünç Çok güzel Hareketlerde... Murat Övünç kim?
Kanal D'nin komedi yüklü programı Çok Güzel Hareketler kaldığı yerden devam ediyor. Çok Güzel Hareketler'in bu hafta ki konuğu Murat Övünç oluyor. Peki, Murat Övünç kimdir? Murat Övünç'ün mesleği nedir?

Kanal D ekranında Pazar akşamları seyirci karşısına çıkan Çok Güzel Hareketler 2 programı ilgi toplama devam ediyor. Birbirinden eğlenceli skeçlerin yer aldığı programa her hafta ünlü isimler dahil oluyor. Pazar akşamı saat 20:00'de ekrana gelecek olan Çok Güzel Hareketler 2 programında Murat Övünç rüzgarı esecek. Sosyal medyadaki paylaşımları sayesinde adını duyurmayı başaran Murat Övünç, uzun yıllardır matina programlarına çıkıyor. Nur Yerlitaş'a baktığı fal sayesinde ünlüler dünyasında tanınmayı başaran Murat Övünç, cinsel kimliği nedeniyle hayatta zorluklarla karşılaşmış. Babasının vefat etmesinin ardından eşinden boşanan Murat Övünç, Cihangar'deki kafelerde fal bakarak hayatını idame ettirdi. Gay olduğu için hem ailesi hem de akrabaları tarafından dışlandı. Kuru ekmek yemek zorunda kaldığı açıklayan Murat Övünç, yardımsever kimliğiyle de tanınıyor. Sosyal medyada 2.5 milyon kişi tarafından takip ediliyor. Özellikle, digital medya platformu Netflix'in adını yanlış telafuz etmesiyle gündeme gelmişti. Korona virüsü döneminde insanlara moral ve enerji aşılamayı başaran Murat Övünç, takipçi sayısını her geçen gün artırıyor. Binlerce kadın matinasi düzenleyen sosyal medya fenomeni, aynı zamanda şarkı da söylüyor. Çok Güzel Hareketler 2 programında da şarkı söyleyen Murat Övünç, oyunculuğa yeteneği olduğunu da ispatladı. Dizi ve film tekliflerine açık olduğunu söyleyen sosyal medya fenomeni, instagramda post ve hikaye paylaşımları sayesinde binlerce lira kazanıyor. Kazancının en az yarısını yardım işlerine ayırdığını belirten Murat Övünç'ün bir oğlu bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.