Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman? Mucize Doktor sezon finali

Mucize Doktor 28. bölümü ile izleyici karşısına çıkmıştı. Peki, Mucize Doktor yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Mucize Doktor oyuncu kadrosuna hangi isimler katılacak? Mucize Doktor 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

FOX TV ekranında izleyiciler ile buluşan Mucize Doktor dizisi büyük bir başarıya imza attı. Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan ve Reha Özcan'ın yer aldığı dizi Perşembe akşamları ekrana geliyor. Otizm hastası olan doktor Ali Vefa'nın hikayesinin anlatıldığı Mucize Doktor dizisi farkındalığı artırmaya yardımcı oluyor. Ali Vefa'nın hayata tutunma hikayesi içerisinde aşk, arkadaşlık ve aile bağları gibi önemli konulara parmak basılıyor. Mucize Doktor 28. bölümünün yayınlanmasının ardından pandemi süreci başlamıştı. Bu nedenle dizi çekimlerine ara verildi. Yaz döneminin gelmesiyle birlikte de dizi ekibi yeniden sete çıkmadı. Mucize Doktor yeni bölümü ne zaman yayınlanacak sorusu da havada kalmış oldu. Diziyi yakından takip eden seyirciler Mucize Doktor sezon finali mi yaptı sorusuna yanıt arıyor. Mucize Doktor yeni sezon bölümlerinin Eylül'de yayınlanması planlanıyor. Adil Hoca karakterine hayat veren Reha Özcan, katıldığı sosyal medya canlı yayınında çekimlerin Ağustos'ta başlayacağını söyledi. Kıvılcım karakterini canlandıran Özge Önder, yayınladığı mesajda seyircilere veda etti. Öte yandan Mucize Doktor yeni sezonun da yaprak dökümleri de yaşanacak.  Yeni sezonun da  Damla ve Kıvılcım karakterleri yer almayacak. Farklı isimlerin kadroya dahil edilmesi için çalışmalar devam edecek. Mucize Doktor 29. bölüm fragmanının en erken Eylül'de yayınlanacağı düşünülüyor. Korona virüsü salgını nedeniyle Mucize Doktor sezon finali erken bir tarihe çekilmek zorunda kaldı. Haziran ayı içerisinde yeniden dizi çekimlerinin başlaması bekleniyordu. Lakin, Fox TV kanalı ve yapımcı firma arasındaki anlaşmaya göre yeni sezon için Eylül ayı uygun görüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.