Mert Fırat'ın yeni dizisi başlıyor! İyi Günde Kötü Günde dizisi...
Star TV'nin yeni dizisi İyi Günde Kötü Günde için hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. Peki, İyi Günde Kötü Günde dizisi ne zaman yayınlanacak! Mert Fırat'ın yeni dizisindeki karakteri nasıl olacak? Mert Fırat ve Seda Bakan'ın başrollerini paylaşacağı dizi projesiyle ilgili bilgiler...

Star TV yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmayı planlıyor. Bu kapsamda birbirinden iddialı dizileri seyirci karşısına çıkartmak isteyen kanal yönetimi, yapımcı firmalarla yoğun bir trafik içerisinde yer alıyor. Son olarak İyi Günde Kötü Günde dizisi için onay verildi. Kadın başrol oyuncusunun Seda Bakan olacağı açıklanan dizinin, erkek başrolü de belirlendi. Bir süredir televizyon ekranından uzak kalan Mert Fırat'ın yeni dizisi belli oldu. En son Ufak Tefek Cinayetler dizisiyle seyirci karşısına çıkan tecrübeli oyuncu, İdil Fırat ile evlendikten sonra ekrana bir süre ara vermişti. İdil Fırat ile olan evliliği tartışma konusu olan ve yoğun tepkiler alan Mert Fırat, yüzünün eskidiğini düşünmeye başlamıştı. İyi Günde Kötü Günde dizisinin senaryosunu okuyan ve çok etkilenen oyuncu teklifi kabul etti. Yeni sezon öncesinde eşiyle birlikte tatile çıkan oyuncunun enerji topladığı öğrenildi. İdil Fırat, yaklaşık dört aylık hamile olduğunu açıklamıştı. Mert Fırat'ın partneri Seda Bakan ise kızı Leyla'yı kucağına aldıktan sonra ekrana ara vermişti. Leyla'nın büyümesine tanıklık etmek istediğini söyleyen oyuncunun son projesi Bana Sevmeyi Anlat olmuştu. İyi Günde Kötü Günde dizisi ile ilk kez bir araya gelecek olan Mert Fırat ve Seda Bakan'ın performansı heyecanla bekleniyor. Öte yandan yapım ekibi tarafından dizinin oyuncu kadrosu için cast seçmeleri gerçekleştiriliyor. Ağustos ayında çekimlere başlaması beklenen İyi Günde Kötü Günde dizisinin Eylül'de ekrana gelmesi planlanıyor. Star TV'nin yeni dizisi için kesenin ağzını açtığı ve yüksek maliyetli bir prodükyona onay verdiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.