Kırmızı Oda Güler kimdir? Su Burcu Yazgı Coşkun kaç yaşında nereli

Ekranların sevilen dizisi Kırmızı Oda yeni bölümleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Kırmızı Oda oyuncu kadrosuna yeni isimleri dahil ediyor. Peki, Kırmızı Oda Güler kimdir? Kırmızı Oda Güler'in hayat hikayesi nasıl ilerleyecek? Su Burcu Yazgı Coskun kaç yaşandadır? İşte yanıtlar...

TV8 ekranında yayınlanmaya başlayan Kırmızı Oda dizisi zengin oyuncu kadrosu ve gerçek hikayelere dayanan senaryosuyla seyirciden tam not aldı. Cuma akşamlarına damga vuran dizi ilk bölümleriyle seyirciyi kendisine bağlamayı başardı. Kırmızı Oda dizisinin konusu psikolog hasta ilişkileri etrafında şekilleniyor. Bu nedenle de her insanın kendisinden izler bulabilmesini sağlıyor. Psikologlara bakış açışısının değişmesine de katkı sağlayan dizi, toplumsal mesajlar vermeyi de ihmal etmiyor. Kırmızı Oda dizisinin her bölümünde farklı bir hasta hikayesi işleniyor. Son olarak Güler karakterini izleme fırsatı yakaladık. Güler, anne ve babasının ölümüyle hayatla tek başına mücadele etmek zorunda kalan genç bir kızdır. Küçük kardeşleri bulunan Güler, psikolojik olarak çok yıpranmıştır. Kardeşlerinin bakımını sağlamaya mecbur olan Güler, hayatı boyunca pişmanlık duyacağı çok önemli bir karar alır. Kardeşlerini yaşatmak için onlardan vazgeçmesi gerekmiştir. Güler'in ve kardeşlerinin acılarla dolu hikayesi gözyaşlarının sel olup akmasına neden oldu. Yıllar sonra Doktor Hanım ile buluşan Güler, geçmişin acı dolu hikayelerini onunla paylaşarak kendisine yardım etmesini sitedi. Güler'in fiziksel bir hale dönüşen ruhsal acısına çare arayan Doktor Hanım, onunla birlikte seyirciye de önemli mesajlar verdi. Güler karakterinin gençliğini Su Burcu Yazgı Coskun canlandırdı. Ortaokul eğitimini sürdüren Su Burcu Yazgı Cosku, samimi ve inandırıcı performansıyla seyirciye duyguları aktarabildi. Karadayı ve Aşk Yeniden dizilerinde de yer alan genç oyuncu, mesleğinde ilerlemek için konservatuar eğitimi almak istediğini açıkladı. Su Burcu Yazgı Cosku henüz 16 yaşında bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.