Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın İlyas’ı Kıvanç Tatlıtuğ İçin Bunları Söyledi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın İlyas’ı Kıvanç Tatlıtuğ İçin Bunları Söyledi!

Koronavirüs salgını hepimizi evlere kapattığından beri özellikle ünlü isimler arasında popülerleşen bir akım var: sosyal medya canlı yayınları! Bazen ünlülerin kendi hesaplarından yaptıkları bazense başka isimlerin programlarına konuk oldukları bu canlı yayınlarda diziler ve oyunculuk dünyası hakkında izleyicilerin daha önce hiç duymadığı bilgiler gün ışığına çıkabiliyor. Son olarak ATV’nin reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas karakterine hayat veren Ozan Akbaba da bu canlı yayın furyasına katıldı ve Kıvanç Tatlıtuğ hakkında bazı ifadelerde bulundu. İşte detaylar!

Ozan Akbaba Kuzey Güney Dizisi Hakkında Konuştu!

Ozan Akbaba şu sıralar ATV dizisi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da canlandırdığı delikanlılığıyla öne çıkan karakter İlyas’ta gösterdiği oyunculuk performansıyla takdirleri topluyor. Ancak bu, Ozan Akbaba’nın ilk oyunculuk performansı değil. Ünlü oyuncu katıldığı canlı yayında daha önceden rol almış olduğu Kuzey Güney dizisi hakkında konuştu. Kuzey Güney’de Sümer Tezkan karakterine hayat veren Ozan Akbaba, dizi hakkında “Kuzey Güney müthiş bir işti. Ben payıma düşeni aldım, gönül rahatlığı ile söyleyebilirim.” İfadelerini kullanırken dört bölüm olarak girdiği işte 22 bölüm rol aldığını ifade ederek “lan Sümer yediğin dayaktan sıkılmadın mı, seni dövmekten bıkmadık” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu aynı zamanda dizide rol arkadaşı olan Kıvanç Tatlıtuğ’u da unutmadı.

“Kıvanç Çok Yetenekli Bir Oyuncu”

Son zamanlarda birçok ünlü ismin katıldıkları canlı yayınlarda eski rol arkadaşları hakkında konuştuklarını görmekteyiz. Bunları birçoğu olumsuz yorum niteliğinde olsa da bazen eski rol arkadaşları hakkında övgü dolu sözler söylendiği de olabiliyor. Ozan Akbaba da bunlardan biri oldu ve Kuzey Güney dizisindeki rol arkadaşı olan Kıvanç Tatlıtuğ’u övdü. Ozan Akbaba, Kıvanç Tatlıtuğ için “Kıvanç’ın çok yetenekli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Bunu gözlerimle de gördüm. Yaptığı daha sonraki işlerde de gördüm. Hala aynı fikirdeyim. Bu Kuzey karakterini Kıvanç açmış ki, o kadar güzel karakter çıkarmış ki, insanlar o karakteri çok sevdi.” İfadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.