Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm ne zaman?

TV8'in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölümleri ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Doğduğun Ev Kaderindir final mi yapıyor? Zeynep ve Mehdi boşanacak mı? İşte detaylar...

Korona virüsü salgını nedeniyle dizi çekimlerine ara veren Doğduğun Ev Kaderindir yeniden seyirciyle buluşacak. 1 Haziran'dan itibaren başlayan normalleşme süreci dizi çekimlerinin start almasına olanak sağlamıştı. Sezona geç başlayan ve hikayesinin önemli bir yerinde ara vermek zorunda kalan Doğduğun Ev Kaderindir sezon finali için geri dönüyor. Başrollerinde İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir'in yer aldığı dizi de muhteşem bir aşk hikayesi anlatılıyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin Temmuz ayında ekrana gelmesi planlanıyor. Yalnızca iki bölüm yayınlanacak olan dizi, önümüzdeki sezonda seyirci karşısına çıkmaya devam edecek. Farklı dünyaların insanları olan Mehdi ve Zeynep, büyük bir aşka yelken açmıştır. Mehdi sert ve otoriter birisidir. Zeynep ise ailesi tarafından küçük yaşlarında başka bir aileye evlat verilmiştir. Gerçek kimliğini hiçbir zaman unutmayan Zeynep, yeni ailesi tarafından el bebek gül bebek büyütülmüştür. Lakin, köklerine geri dönmesi gerektiğine karar verir. Annesinin baskısı nedeniyle görücü üsulu tanıştığı Mehdi ile evlenir. Fakat, sorunlar ve farklı hayat şekilleri Mehdi ve Zeynep'in yakasını bırakmaz. Mehdi'ye olan aşkını kabullenen Zeynep, artık mutlu olacağına inanmaya başlamıştır. Fakat, Benan'ın hamile olması hayatlarındaki tüm dengelerin bozulmasına neden olur. Zeynep, Mehdi ve Benan'ın arasından çekilmeye karar verir. Mehdi, Zeynep'i bırakmak istememesine rağmen çaresiz kalmıştır. Mehdi ve Zeynep boşanma aşamasına gelmiştir. Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm fragmanı önümüzdeki günlerde yayınlanacak. Yeni sezon bölümleriyle Eylül ayından itibaren ekrana gelmeye başlayacak. Dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimlerin dahil edilmesi bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.