Çukur dizisine yeni isim! İrem Sak hangi karakteri canlandıracak?

Show TV’nin fenomen dizisi Çukur 4. Sezon bölümleri ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çukur oyuncu kadrosuna İrem Sak’ın dahil olduğu açıklandı. Peki, İrem Sak Çukur dizisinde hangi rolde yer alacak? İrem Sak hangi bölüm diziye dahil olacak? İşte detaylar…

Korona virüsü salgını nedeniyle sezonu erken kapatmak zorunda kalan Çukur yeniden sete çıktı. Çukur dizisinin oyuncuları tarafından yapılan sosyal medya paylaşımları seyircileri heyecanlandırdı. Eylül ayında ekrana dönmesi planlanan Çukur 4. Sezonuyla büyük final yapacak. Çukur dizisinin oyuncu kadrosuna son olarak Barış Arduç dahil olmuştu. Barış Arduç, Arık Böke Erdenet karakterine hayat vermeye başlamıştı. Çağatay Erdenet’in kardeşi olan Arık Böke, yeni sezonda Yamaç Koçovalı’nın en büyük rakibi olacak. Çukur’u ve ailesini korumak için gözünü karartan Yamaç, savunmadan saldırıya geçmişti. Yamaç, Erdenet ailesine karşı amansız bir mücadele verirken bir yandan da aşkı yeniden bulmanın mutluluğunu yaşıyordu. Efsun ve Yamaç arasında imkansız bir aşk hikayesi doğmuştu. Çağatay başarısız olduğu için babası tarafından geri çağrılmıştı. Arık Böke Erdenet ise Çağatay’dan tamamen farklı bir karaktere sahipti. Çukur yeni sezon bölümlerinde oyuncu kadrosuna dahil olan diğer isimse İrem Sak oldu. Komedi türündeki dizi ve filmlerle adından söz ettiren İrem Sak’ın Çukur’a katılması heyecan yarattı. Seren karakterini canlandıracak olan oyuncu, sürpriz haberi sosyal medya üzerinden hayranlarıyla paylaştı. Arık Böke Erdenet’in kuzeni rolünde izleyeceğimiz İrem Sak, güçlü ve acımasız bir karakteri canlandıracak. Koçovalı ve Erdenet ailesi arasındaki ölüm kalım mücadelesinde önemli bir rol üstlenmesi bekleniyor. Efsun’un hangi aileyi tercih edeceği ise mücadelenin kilidini açacak. Çukur yeni bölümleri 7 Eylül’den itibaren seyirciyle buluşacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.