Çukur dizisinde yaprak dökümü! Hangi oyuncu Çukurdan ayrılıyor?

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur yeni sezonda da seyirciyle buluşmaya devam edecek. Peki, Çukur yeni sezonda hangi oyuncular yer alacak? Çukur oyuncu kadrosundan ayrılan isim kim olacak? Çukur yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak? İşte yanıtlar...

Show TV'de yayınlanan Çukur dizisi eyecan, aksiyon ve gerilim yüklü bölümleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Pazartesi akşamlarını hakimiyeti altına alan dizi korona virüsü salganı engeline takılmıştı. Çukur oyuncu kadrosuna katılan Barış Arduç'un performansı merak konusu olmuştu. Fakat, korona virüsü nedeniyle dizi çekimleri durdurulmak zorunda kaldı. Ay Yapım ekibi 1 Haziranda başlayan normalleşme sürecine rağmen Çukur dizisinin sete çıkması kararını onaylamadı. Çukur yeni sezonda kaldığı yerden devam edecek. Fakat, Çukur oyuncu kadrosunda önemli değişiklikler meydana gelecek. Final sezonu yayınlanacak olan dizi de Emmi karakterini canlandıran Kadir Çermik ölecek. Emmi'nin öleceğine dair sinyaller son bölümlerde seyirciye aktarılmıştı. Emmi'nin ölümü Yamaç'ın hayatında önemli bir dönüm noktası olacak. İdris Koçovalı'nın ölümü ile darmadağan olan Yamaç, başı sıkıştığında ya da akıl almak istediğinde Emmi'nin yanına gidiyordu. Yamaç, Emmiyi babasının yadigari olarak görüyordu. Emmi'nin ölümünün ardından daha da yalnızlaşacak olan Yamaç, radikal kararlar almaya devam edecek. Arık Böke ile savaşa girecek olan Yamaç, hem ailesini hem de Çukur'u korumak için her şeyi yapacak. Düşman taraflarda olmalarına rağmen birbirlerine aşık olan Efsun ve Yamaç'ın hikayesi de yeniden şekillenecek. Çukur yeni sezon bölümleri Eylül ayından itibaren yayınlanmaya başlayacak. Emmi karakterini canlandıran Kadir Çermik ise yeni sezonun ilk bölümünde yer alacak. Lakin, hemen ölerek diziden ayrılması planlanıyor. Korona virüsü öncesi çekilen bölümlerde Kadir Çermik'in son sahneleri de kayda alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.