Çukur bu hafta yayınlanacak mı? Çukur 3. sezon 27. bölüm
Ekranların sevilen dizisi Çukur yeni bölümleri için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Çukur bu hafta yayınlanacak mı sorusunun yanıtı merakla bekleniyor. Çukur 8 Haziran'da yayınlanacak mı? Çukur'da Yamaç ve Efsun aşkı devam edecek mi? Arık Böke Erdenet'in Çukur için planı nedir?

Show TV ekranındaki yolculuğunu 3 sezondur sürdüren Çukur dizisi milyonlarca kişi tarafından ilgiyle takip ediliyor. Pazartesi akşamları ekrana gelen Çukur'da aksiyon, gerilim ve aşk temaları başarılı bir şekilde işleniyor. Yamaç Koçovalı karakteri üzerinden Çukur'daki hayatı ve insanı ilişkilerin anlatıldığı dizinin yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. Oyuncu kadrosuna her sezon yeni isimler dahil eden diziye son olarak Barış Arduç katılmıştı. Arık Böke Erdenek rolünü canlandıran oyuncu sadece bir bölüm ekranda yer alabildi. Çünkü, dünyayı etkisi altına alan korona virüsü salgını dizi çekimlerinin durmasına neden oldu. Çukur ekibi Youtube hesabı üzerinden seyircilerle buluşma toplantıları gerçekleştirdi. Lakin, sürecin uzaması ve virüsün aşısının bulunamaması nedeniyle dizilerin akibeti de merak konusu haline dönüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 1 Haziran'dan itibaren normalleşme döneminin başlayacağı müjdesi verilmişti. Bu durum dizi çekimlerini de etkiledi. Yaz sezonu dizileri için start verildi. Normal sezonda yayınlanan diziler de birer birer ekrana dönme kararı aldı. Çukur'un çekimlerinin yapıldığı İstanbul'da ise korona virüsü vakalarının yüksek olması nedeniyle Ay Yapım dizi çekimlerine onay vermedi. Çukur 8 Haziran Pazartesi günü yeni bölümü ile ekrana gelmeyecek. En erken Eylül ayında seyirciyle buluşmaya hazırlanan dizinin çekimleri korona virüsünün yayılma durumuna bağlı olacak. Çukur yeni sezonda kaldığı yerden devam edecek. Hikaye akışında aksaklik meydana gelmemesi için bölümlerde hızlı geçişler olması planlanıyor. Çukur yeni bölümünde Arık Böke Erdenet'in Yamaç ile mücadedesine tanıklık edeceğiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.