Çukur 101. bölüm fragmanı yayınlandı! Yamaç, Çukur’a geri dönecek mi?

Çukur yeni bölümleriyle ekranda fırtına gibi esmeye devam ediyor. Aksiyon dolu bölümleriyle seyirci karşısına çıkan Çukur 101. bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur 101. bölüm fragmanında Yamaç’ı neler bekliyor? Yamaç, mahalleye geri dönecek mi? Cumali’den şaşırtan hamle! İşte yanıtlar…

Show TV’nin izlenme rekorları kıran dizisi Çukur da heyecan ve aksiyon dolu anlar yaşanıyor. Pazartesi akşamları yeni bölümleriyle izleyicinin karşısına çıkan dizi sırlarla dolu hikayesini ekrana taşıyor. Yamaç Koçovalı’nın Çukur’u korumak için yaptığı fedakarlıklar ortaya çıkmaya başlıyor. Ailesi tarafından Çukur’dan kovulan ve düşmanının yanından yer almak zorunda kalan Yamaç, çok yalnızdır. Yanında sadece Vartolu bulunmaktadır. Cumali ve Selim’in karşı cephede yer almasından dolayı çok zorluk yaşamaktadır. Heyecan dolu Çukur 101. bölüm fragmanı yayınlandı. Yamaç, Cengiz Erdenet’in ailesinden intikam almasını engellemek için çok riskli bir hamle yapmıştır. Bugüne kadar Çukur’u korumak için ölümü dahi göze alan Yamaç, Erdenetlerin açığını aramaya başlar. Vartolu ile birlikte başlattıkları hareket meyvelerini vermektedir. Cumali’de boş durmaz ve Çukur’un dört bir yanına adamlarını yerleştirir.

Evde ise durumlar karmaşık bir hal almıştır. Karaca, Azer’in ölümünün ardından çok değişmiştir. Akın’a karşı daha yakın davranmaya başlamıştır. Asıl amacını gizli tutmaya kararlıdır. Akın, Karaca’nın kendisine gösterdiği sevgiden ve destekten etkilenmiştir. Yamaç’ın yanında yer alacağını açıkça ilan eden Akın, Selim’in dikkatini çekmiştir. Bu arada Erdenet ailesinin düşmanı da boş durmaz. Yamaç, Erdenetlerin asıl düşmanıyla işbirliği yapmayı planlamaktadır. Bunun içinde yollar aramaya başlamıştır. Fakat, onlardan kendisine geri dönüş olmadığı için beklemeye koyulur. Çukur 101. bölüm fragmanında Efsun’un gözyaşları ve Yamaç’ın çaresizliğini izleme fırsatı bulacağız. Yamaç, Efsun’un geçmişte yaptıklarını öğrenmeye başlamıştır. Aşık olduğu kadının babasının ölümünde rol oynadığını öğrenmesi yıkılmasına neden olur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.