Çukur 100. bölüm Yamaç’ın yeni planı! Çukur 100. yeni bölüm izle

Show TV’nin heyecan yüklü dizisi Çukur yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Çukur 100. bölümü ekrana geldi. Çukur 100. bölümünde Yamaç ve Vartolu’nun başına neler gelecek? Çağatay Erdenet ölecek mi? İşte yanıtlar…

Çukur yeni sezon bölümleriyle izleyicilerin takdirini kazanmaya devam ediyor. Pazartesi akşamları ekrana gelen dizi aksiyon ve gerilim sahneleriyle dikkat çekiyor. Heyecanla beklenen Çukur 100. bölümü ile izleyiciyi ekran başına kilitledi. Cengiz Erdenet, Yamaç’ı ailesiyle tehdit etti. Yamaç, bu tehdit karşısında geri adım atmamaya kararlıydı. Cengiz Erdenet’in yanında kalmak için tek bir isteği bulunuyordu. Yamaç’ı elinden kaçırmak istemeyen Cengiz Erdenet, farklı bir yolla intikam almaya karar verdi. Bu arada Çukur’da da yeni olaylar yaşanmaktaydı. Toplumsal konuların da işlendiği Çukur, kadına şiddete dikkat çekti. Vartolu, kadına şiddet uygulayan bir erkeğin cezasını kesti. Yamaç, Cumali ve Selimle konuşmaya çalışmasına rağmen başarılı olamadı. Cumali, Yamaç’ı affetmeyeceğini bir kez daha ispat etti. Vartolu Sadettin, Yamaç’ın neden babalarını öldürmek zorunda kaldığını açıklamaya çalıştı.

Çukur 100. bölümünde Yamaç ve Aliço’nun duygusal anlarına şahitlik ettik. Yamaç’ı affettiğini söyleyen Aliço, ona sıkıca sarılarak şefkat gösterdi. Efsun, Çağatay’ın geri dönmesinden dolayı rahatsız olmuştu. Babaannesini öldürmek zorunda kalan Efsun, derin bir yalnızlık içerisinde bulunuyordu. Akın’ın söylediklerini düşünmeye başlamıştı. Yamaç’ı kaybetmek istemiyordu, birlikte olabilmeleri için geçmişin yükünden kurtulması gerektiğini anlamıştı. Bu yüzden Erdenet ailesiyle olan savaşında sevdiği adama destek olmaya karar verdi. Cengiz Erdenet’in hep bir adım önünde olmasından rahatsızlık duyan Yamaç, farklı bir yol izlemeye karar vermişti. Vartolu Sadettin’in desteğini istedi. Yamaç, Nehir’in bebeklerini aldırdığına inanıyordu. Tesadüf eseri Nehir’in hamile olabileceğine dair ipuçlarıyla karşılaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.