Çatı Katı Aşk ne zaman başlıyor? Çatı Katı Aşk fragmanı izle!
Kanal D'de yayınlanacak olan Çatı Katı Aşk dizisi merakla bekleniyor. Yaz sezonuna damga vurması beklenen Çatı Katı Aşk dizisi ne zaman yayınlanacak? Çatı Katı Aşk dizisinin konusu nasıl ilerleyecek? Çatı Katı Aşk dizisi oyuncuları ve canlandıracağı karakterler hakkında detaylı bilgiler...

Yaz sezonu dizileri birer birer ekrandaki yerini almaya başlıyor. Zengin oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Çatı Katı Aşk dizisiyse Kanal D'de ekrana gelecek. Genç kızların sevgilisi Furkan Andıç'ın başrolünde yer alacağı dizi de kadın başrolse Ezgi Şenler olacak. Romantizmi ve komediyi bir arada sunacak olan dizinin yayın tarihi de belirlendi. Çatı Katı Aşk ne zaman başlıyor sorusunu merak eden hayranlarına Kanal D yönetimi açıklama yaptı. 9 Temmuz Perşembe akşamı saat 20:00'de ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkacak olan dizi için yoğun bir çalışma yapılıyor. İstanbul'un Ümraniye ilçesinde bulunan Darende Sokakta çekimleri gerçekleştirilen dizi de eski mahalle kültürü de başarılı bir şekilde işleniyor. Çatı Katı Aşk dizisinin oyuncu kadrosunda Furkan Andıç, Burak Tamdoğan, Pelin Öztekin, Renan Bilek, Bülent Seyran, Ezgi Şenler ve Yiğit Kirazcı gibi isimler öne çıkıyor. Çatı Katı Aşk dizisinin ilk fragmanı da yayınlandı. Barış Yöş'ün yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senarist ekibinde ise Fethi Kantarcı ve Saygın Delibaş bulunuyor. Ünlü sanatçı Aydilge ise dizinin müziklerini yapan isim oldu. Çatı Katı Aşk dizisinin konusu nedir sorusunun da yanıtı belli olmaya başladı.Ateş Avcı ve Ayşen Yılmaz birbirinden tamamen farklı karakterlere sahip iki kişidir. Ateş, hayatı boyunca her şeyi kolay yoldan elde etmiştir. Özgüveni çok yüksek olan Ateş, Ayşe ile karşılaştıktan sonra hayata farklı bir gözle bakmaya başlar. Birbirlerine olan duygularını bastırmaya çalışmalarına rağmen başarılı olamazlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.