Bir Zamanlar Çukurova Haziran ayında başlayacak mı?
Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümleri merakla bekleniyor. Bir Zamanlar Çukurova Haziran ayında ekrana gelecek mi? Bir Zamanlar Çukurova yeni sezonda devam edecek mi? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümleriyle ilgili son bilgiler...

ATV ekranında iki sezondur izleyici karşısına çıkan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin akıbeti belli oldu. Adana'da çekimleri gerçekleştirilen dizi güçlü ve heyecan yüklü hikayesiyle izleyicinin kalbini çalmayı başarmıştı. Bir kadın iki erkek arasındaki destansı aşk hikayesinin anlatıldığı Bir Zamanlar Çukurova yeni sezonda da izleyiciyle buluşmaya devam edecek. Züleyha, Demir ve Yılmaz arasındaki intikam savaşında çocuklarını korumak için elinden gelen her şeyi yapmayı sürdürecek. Dünyayı etkisi altına alan korona virüsü salgını nedeniyle dizi çekimleri de sekteye uğramak zorunda kalmıştı. Hem oyuncuların hem de set ekiplerinin sağlıklarını korumak amacıyla yapımcı firmalar dizi çekimlerini sonlandırdığını açıklamıştı. Normalleşme dönemine girilmesiyle birlikte dizilerin yeniden sete çıkması söz konusu oldu. Fakat, Bir Zamanlar Çukurova ekibi için aynı durum geçerli değil. Önceden çekilen bölümler olduğu için dizi, rakiplerine kıyasla daha fazla ekrana gelebilmişti. Bu nedenle Haziran ayında yeni bölümlerin yayınlanması yönündeki beklentilerin karşılanmayacağı açıklandı. Bir Zamanlar Çukurova yeni sezonda kaldığı yerden devam edecek. Züleyha, Demir'e ihanet etmediğini ispatlamaya çalışacak. Hünkar Hanım ve Züleyha ittifakı güçlenecek. Demir'in çocuklarını emanet ettiği gizli kadının kimliği de açığa çıkacak. Henüz, gizli kadını canlandıracak oyuncunun kim olacağı belirlenmedi. Züleyha'ya karşı güçlü bir rakip olması planlanıyor. Yılmaz ve Müjgan ilişkisi de kopma noktasına gelecek. Yılmaz, adım adım gerçekleri öğrenmeye başlayacak. Adnan'ın babasının kim olduğu da açığa çıkacak. Oyuncu kadrosunda da değişiklikler yapılması bekleniyor. Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümlerinin en erken Eylül ayında ekrana gelmesi planlanıyor. Yeni sezondaki izlenme oranlarına göre büyük finalin ertelenmesi de söz konusu olabilir. Normalde üç sezon olarak planlanan dizi izlenme rekorları kırdığı için hikayesi genişletilerek uzatılabilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.